Ακολουθήστε μας

Match Center

Δεν πάτησε στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Λαμία / Ήττα με 4-2 από τον Ατρόμητο

Έχοντας κάκιστη αμυντική λειτουργία, καθόλου δημιουργία αλλά και φαντασία ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Ο Καρλίτος στο 5΄έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο, η Λαμία έβγαλε αντίδραση και στο μοναδικό καλό δικό της δεκάλεπτο στον αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει με ωραία κεφαλιά του Ραντόνια.

Από εκεί και έπειτα το σύνολο του Μαρίνου Σατσιά δεν «ξαναπάτησε» ποτέ στο χορτάρι. Πολλά λάθη, τα περισσότερα αβίαστα, κακή αμυντική λειτουργία, λάθος αντιδράσεις σε όλα τα τέρματα του αντιπάλου, πολλές χαμένες «μονομαχίες» και μηδενική φαντασία στο παιχνίδι της για τη Λαμία. Τέλος, εντελώς ακίνδυνη στην επίθεση με συνολικά 2 σουτ εντός στόχου και 2 εκτός.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ Λαμία ήταν στο 89΄να πετύχει και δεύτερο τέρμα με αυτογκόλ του Χουτεσιώτη έπειτα από κεφαλιά του Ενρίκεζ

Το 4-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολη εντός έδρας νίκη για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία με 4-2, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στο δεύτερο ημίχρονο και να “καθαρίζουν” το παιχνίδι.

Μάχη για την 5η στροφή της Stoiximan Super League στο Περιστέρι, μεταξύ Ατρομήτου και Λαμίας. Με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, την Λαμία να αντέχει για ένα ημίχρονο, όμως τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και αποτελεσματικοί και να παίρνουν εύκολα την νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, με τον Καρλίτος να σκοράρει στο 5ο λεπτό, κόντρα στην πρώην ομάδα του και να βάζει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπροστά στο σκορ.

Ο πρώην παίκτης της Λαμίας, δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, ο οποίος μπήκε στην περιοχή της και με ένα πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Κόστιτς για το 1-0. Να σημειωθεί πως το γκολ μέτρησε κανονικά, μετά και από έλεγχο που έγινε από το VAR.

Λίγα λεπτά αργότερα ατομική προσπάθεια από τον Φουρτάδο από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε.

Πριν το ημίωρο είχαμε σημαντική επέμβαση του Κόστιτς στην δεξιά του γωνία, μετά από το σουτ που επιχείρησε ο Αθανασίου μέσα από την περιοχή, με το κόρνερ να περνάει ανεκμετάλλευτο.

Η Λαμία ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 40ο λεπτό. Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Νούνιες, με τον Ραντόνια να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και να νικάει τον Χουτεσιώτη για το 1-1.

Με την επανάληψη οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και πήραν τα ηνία του αγώνα. Το γκολ ήρθε νωρίς στο Β μέρος, στο 50ο λεπτό,  με τον Ουάρντα να γυρίζει την μπάλα στον Μπακού, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 2-1.

Ο Ατρόμητος ανέβασε τον δείκτη του σκορ παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Αντεπίθεση για την ομάδα του Γκαρσία, με τον επιθετικό των γηπεδούχων Φαν Φερτ να εκτελεί από δύσκολη κλειστή γωνία τον Κόστιτς, για το 3-1.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν και 4ο τέρμα με τον Αθανασίου, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, αφού έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κόστιτς για το 4-1.

Τα λεπτά κυλούσαν και το μόνο που κατάφερε η Λαμία ήταν να μειώσει με αυτογκολ του Χουτεσιώτη για το 4-2, λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου.

Ο Ατρόμητος πήρε μια άνετη νίκη και καλπάζει όλο και ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ατρόμητος (Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Ουάρντα, Καρλίτος (Φαν Βερτ 39′), Γιουμπιτάνα, Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπάκου, Μανσούρ.

Λαμία (Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Ματς-θρίλερ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»: Η Λαμία γύρισε από το 0-2 και πήρε βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα 2-2

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” τον Α.Ο Τρικάλων.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μηλιώτη (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 με τέρματα των Ντότη και Φυτόπουλου.

Το ματς:

Στο 9′ ένα λάθος της άμυνας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Μηλιώτη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε μερικά βήματα σούταρε και έκανε με δυνατό σουτ το 0-1.

Κίτρινη κάρτα στο 15′ στον Aderemi.

Στο 33′ απίστευτη ατομική ενέργεια του Άνθη από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Τρούμπουλος πρόλαβε τον Μηλιώτη πριν προλάβει να σκοράρει.

Στο 34′ ωραία σέντρα του Ντότη η μπάλα πέρασε χωρίς κανείς να μπορεί να στην σπρωξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Μαργαρίτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η άμυνα των Τρικαλων έδιωξε.

Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λαμίας με τον Ντότη αλλά ο Γκέκας του είπε εντυπωσιακά όχι.

Στο 45′ αλλαγή μέσα ο Σαμαντας έξω ο Aderemi για τα Τρίκαλα.

Στο 48′ τραγικό λάθος του Τρούμπουλου ο Σαμαντάς την έκλεψε έκανε το σουτ όμως ο Στάγκος έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Μηλιώτης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 50′ πολυ ωραια προσωπική ενέργεια του Φράγκου, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ντότης δεν κατάφερε μπροστά από τον Γκέκα να σκοράρει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.

Στο 61′ ο Μηλιώτης έφυγε στην κόντρα επίθεση, αφήνοντας τους αντιπάλους του και απέναντι στον Στάγκο έκανε εύκολα το 0-2.

Στο 64′ εκτέλεση φάουλ του Τσιάκα ο Σουλιώτης απομάκρυνε, ο Φυτόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 67′ η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντότη να βρίσκεται ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων και έκανε με δυνατό σουτ το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και κατέληξε σε γκολ.

Στο 69′ ο Λιοπύρης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 73′ είχαμε συγκρουση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Στάγκος στην αρχή της φάσης με τον Σουλιώτη και στη συνέχεια της φάσης ο Κουφιώτης με τον Σουλιώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει αλλαγή ο Σουλιώτης και τη θέση του πήρε ο Ορφανός.

Στο 79′ ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Γκέκα τον πέρασε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι καί την κοκκινη κάρτα στον Γκέκα. Στα δοκάρια έκατσε ο Λαζαρίνας.

Στο 81′ ο Φυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.
Στο 86′ Ντοτης καί Φράγκος κρυβουν τη μπάλα, την εμφανίζουν μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαζαρίνα αλλά λίγο πριν προλάβει ο Φράγκος να εκτελέσει ήρθε η άμυνα των Τρικάλων να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 90+5′ ο Τρούμπουλος σε θέση βολής μέσα στη περιοχή των Τρικάλων, σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Αθ., Φράγκος, Μαργαρίτης Ρ., Ντότης, Τσιάκας, Φυτόπουλος

Α.Ο Τρικάλων (Θεοδοσιάδης): Γκέκας, Γκεπερσιώτης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ανθής, Μέτσε, Μποζίδης, Aderemi, Φιρινίδης, Σουλιώτης, Μηλιώτης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή