Ακολουθήστε μας

Match Center

Διασυρμός με τις ευλογίες του Σιδηρόπουλου / Άρης – ΠΑΣ Λαμία 5-0

Published

on

Νυστέρι από το 2ολεπτο! Σε μία αναμέτρηση που ο Άρης καιγόταν για τη νίκη και όπου η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, οι κίτρινοι προηγήθηκαν στο 17′ με τη Λαμία να έχει απειλήσει ως τότε δύο φορές την εστία τους, με τον Έλληνα ρέφερι με μία προκλητική απόφαση να αφήνει τη Λαμία με 10 παίκτες από το 20ο λεπτό, ανοίγοντας το δρόμο στους γηπεδούχους ώστε να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη!

Και μετά τους κακοφαίνεται που ζητάμε ξένους διαιτητές! Ο Τάσος Σιδηρόπουλος φρόντισε από νωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αποβάλλοντας τον Ντάνι Μπεχαράνο από το 20ο λεπτό. Η Λαμία είχε ήδη χτυπήσει τη πόρτα του κινδύνου δις στην άμυνα του Άρη με τον Κουέστα να μαζεύει ισάριθμες φορές την μπάλα. Φέρει ευθύνη ο Τζιανλούκα Φέστα στη διαχείριση του παιχνιδιού από την αποβολή και έπειτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λαμία μπήκε στην αναμέτρηση θέλοντας να εκμεταλλευτεί το ανοιχτό γήπεδο που της είχαν αφήσει οι ανεβασμένες γραμμές του Άρη χάνοντας μεγάλη διπλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Αρχικά στο 7′ σε μία αντεπίθεση των κυανόλευκων ο Τσιλούλης σούταρε από θέση πλάγια δεξιά με τον Κουέστα να μπλοκάρει και ένα λεπτό αργότερα χάνει τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Ντε Βινσέντι, έπειτα από σέντρα του Τσιλούλη να βλέπει τη μπάλα να του στρώνεται στο ύψος του πέναλτι, όμως το πλασέ στη κίνηση που επιχείρησε δεν ήταν δυνατό καταλήγοντας στην αγκαλιά του Κουέστα.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν ακόμη περισσότερο γκάζι κλείνοντας τη Λαμία στα καρέ της και βομβαρδίζοντας την άμυνα της, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο γκολ στο 17ο λεπτό. Κόρνερ του Ματέο Γκαρσία, κεφαλιά του Φαμπιάνο και 1-0 για τον Άρη.

Ανέλαβε δράση ο Σιδηρόπουλος!


Τη σκυτάλη από τον Φαμπιάνο πήρε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος φροντίζοντας να καθαρίσει το ματς μια ώρα αρχύτερα. Ο ρέφερι της αναμέτρησης είδε τον Μπεχαράνο να κάνει φάουλ και να διαμαρτύρεται έντονα, βγάζοντάς του απευθείας κόκκινη κάρτα και καθαρίζοντας το παιχνίδι από το 20ο λεπτό. Βέβαια στην εξέλιξη του παιχνιδιού ευθύνη φέρει και ο Τζιανλούκα Φέστα με τον Ιταλό προπονητή να σηκώνει μεν τον Φάνη Τζανδάρη άμεσα για ζέσταμα, ωστόσο δεν τον έριξε στο παιχνίδι έγκαιρα, με αποτέλεσμα το κέντρο να είναι εκτεθιμένο με τον Σλίβκα μοναδικό “κόφτη” και τον Άρη να φτάνει σε δύο ακόμη γκολ πριν το ημίχρονο δίνοντας από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Στο 27′ ο Άρης χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με τον Γκαρσία να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Σαράνοφ αλλά να αστοχεί ενώ στο 33′ ήρθε το 2-0 για τους γηπεδούχους, από εξαιρετική ενέργεια του Ζερβίνιο που πάτησε περιοχή και γύρισε στον Πάλμα ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά βάζοντας πολύ γερές βάσεις για τη νίκη του Άρη.

Ο ίδιος παίκτης μάλιστα βρήκε και 2η φορά δίχτυα δύο λεπτά μετά με εξαιρετικό πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, σε μία φάση που οι κυανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στην αρχή της φάσης του Πίρσμαν πάνω στον Τσιλούλη. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω!
Ο Άρης συνέχισε να απειλεί και στο 39′ μια κεφαλιά του Φαμπιάνο βρήκε τον Σαράνοφ σε ετοιμότητα. Η Λαμία λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου βγήκε μπροστά σε ένα παιχνίδι άναρχο από το 2ολεπτο και μετά αφού οι γραμμές των κυανόλευκων είχαν χαθεί με τον Σλίβκα να τα βρίσκει σκούρα στο ανασταλτικό κομμάτι μη έχοντας βοήθεια και στο 42′ από ένα κερδισμένο φάουλ και εκτέλεση του Ντε Βινσέντι, ο Ετέμπο παραλίγο να στέιλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με το κεφάλι όμως αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ, το οποίο στη συνέχεια πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Προσπάθησε να το μαζέψει ο Φέστα – Δεν απέφυγε την βαριά ήττα ο ΠΑΣ Λαμία


Ο Τζιανλούκα Φέστα άργησε, αλλά στην επανάληψη έριξε στη μάχη τους Τζανδάρη και Νούνιες, δύο παίκτες που μπορούσαν να “μαζέψουν” το κέντρο το οποίο είχε χαθεί από την αποβολή του Μπεχαράνο και έπειτα, στις θέσεις των Ασκόφσκι και Ντε Βινσέντι.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Άρη από το να προσπαθεί να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ και στο 50′ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φαμπιάνο να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Τσιλούλη εντός περιοχής κόντραρε και πήγε κόρνερ.

Το 4-0 ήρθε στο 58′ με τον Λουίς Πάλμα να κάνει χατ τρικ μετά από τρομερή αντεπίθεση του Άρη με τον Ονδούριο να κάνει έξοχο τελείωμα αφήνοντας εμβρόνητο τον Μπόγιαν Σαράνοφ ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό στη συνέχεια με τη Λαμία να δημιουργεί ευκαιρίες χωρίς να μπορέσει να απειλήσει με αξιώσεις.
Ο κατήφορος όμως για τους κυανόλευκους δεν είχε τελειώσει με τον Άρη να βρίσκει και 5ο γκολ με τον Γκρέι στο 90+1. Τελικό σκορ 5-0!
Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (85′ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (66′ Ντιόπ), Ζερβίνιο (66′ Γκρέι), Μαντσίνι (66′ Καμάτσο), Μάνου Γκαρθία, Πάλμα (86′ Νταμπό)

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν (86′ Προβυδάκης), Αντέτζο, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Σλίβκα (75′ Καραμάνος), Ασκόφσκι (46′ Τζανδάρης), Ντε Βινσέντι (46′ Νούνιες), Τσιλούλης (66′ Μποάκι), Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.

Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».

Δυναμική εκκίνηση


Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.

Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.

Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη


Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.

 MVP της αναμέτρησης

Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή