Ακολουθήστε μας

Ακαδημίες

Διεθνή: Ήττα στο φινάλε για την Εθνική Νέων / Βασικός ο Κοντονίκος

Βασικός για ένα ημίχρονο ο Κοντονίκος!

Published

on

Η Εθνική Νέων αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στο Estadio Municipal de Aveiro στον εναρκτήριο αγώνα της στην Elite Round του EURO U-19.

Στο 34′ ο Μάρκεζ με σέντρα βρήκε τον επερχόμενο Ριμπέϊρο, ο οποίος με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα έδωσε το προβάδισμα στους Ίβηρες.

Η Εθνική έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 57′, όταν η κεφαλιά του Γκιτέρσου μετά από σέντρα του Παπακανέλλου κατέληξε λίγο άουτ ενώ στο 62′ η κεφαλιά του Αλεξίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σίλβα.

Στο 76′ ο Νικολακούλης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Σεμέδο και 2 λεπτά αργότερα η Εθνική βρήκε το γκολ ισοφάρισης.

Ο Γκούμας εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ έξω από την περιοχή και ο Αλεξίου με κοντινή προβολή πρόλαβε την έξοδο του Σίλβα και έφερε το ματς σε ισορροπία (1-1). Στο 82′ το δυνατό σουτ του Κωστούλα από πλάγια θέση πέρασε παράλληλα με την εστία, ενώ στο 89′ ο Νικολακούλης απομάκρυνε την εκτέλεση φάουλ του Βασκονέλος και ο Βαρέλα στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε τη νίκη στους Ίβηρες.

Πορτογαλία (Ζοζέ Λίμα): Σίλβα, Μαρκέζ, Μουνίζ, Μοντέϊρο, Τσισούμπα, Τζαλό (68′ Μεντόσα), Εσσούγκο, Λούις (68′ Βασκονέλος), Ρίγκο, Ριμπέϊρο (80′ Σεμέδο), Ζαλό.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Νικολακούλης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Λιατσικούρας, Μπάκουλας (89′ Καλοσκάμης), Φίλων (36′ Κάτρης), Κοντονίκος (46′ Παπακανέλλος), Μαρουτσής (46′ Γκούμας), Γκιτέρσος, Δεληανίδης (46′ Κωστούλας).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Ακαδημίες

Ασταμάτητη η Κ16 του ΠΑΣ Λαμία: Επικράτηση 7-0 επί του ΑΟ Φραντζή

Με εντυπωσιακή παρουσία, η Κ16 του ΠΑΣ Λαμία συνέχισε την εξαιρετική της πορεία, επικρατώντας με 7-0 του ΑΟ Φραντζή στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά, ανοίγοντας το σκορ στο 6’ με τον Ράμμο. Στη συνέχεια βρήκαν δίχτυα οι Κεραμίδας (39’), Χαβελές (42’, 60’), Τσανής (51’) και ξανά ο Ράμμος (56’), ενώ ο Γκαρλαούνης ολοκλήρωσε το επιβλητικό 7-0 στο 75’. Μια εμφάνιση-δήλωση, που επιβεβαιώνει τη σταθερή πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή