Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Δείτε ποιον διαιτητή όρισε η ΚΕΔ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία.

Τον Τάσο Σιδηρόπουλο όρισε η ΚΕΔ για το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό, ο Άγγελος Ευαγγέλου στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, Τζήλος στη Λεωφόρο, Ζαχαριάδης στο Ηράκλειο. Στο «ψυγείο» Παπαπέτρου-Τσαγκαράκης…

Τους διαιτητές για τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Superleague ανακοίνωσε η ΚΕΔ, επιλέγοντας ως επί το πλείστον έμπειρους και διεθνείς.

Για την αναμέτρηση της Ριζούπολης ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ολυμπιακό ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος με VAR τον Γκορτσίλα. Στην Τούμπα θα βρεθεί ο Ευαγγέλου (VAR ο Διαμαντόπουλος), στο Παναθηναϊκός-Λαμία ο Τζήλος (VAR ο Κουμπαράκης) και στο ΟΦΗ-ΑΕΚ ο Ζαχαριάδης (VAR ο Παπαδόπουλος).

Ακόμη ο Διαμαντόπουλος θα διευθύνει το ΑΕΛ-Βόλος (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Φωτιάς το Αστέρας-Άρης (VAR ο Τζοβάρας) και ο Βάτσιος το ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος (VAR ο Σκουλάς).

Σημειώνεται ότι όπως αναμενόταν έμειναν εκτός ορισμών οι Παπαπέτρου και Τσαγκαράκης για τα σοβαρά λάθη τους στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 30/1
15:00 ΑΕΛ-Βόλος: Διαμαντόπολος (Ψαρρής, Τριανταφύλλου, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Παπαδόπουλος, Φωτόπουλος)

17:15 Αστέρας-Άρης: Φωτιάς (Κουρομπύλια, Χριστάκογλου, 4ος Βρέσκας, VAR: Τζοβάρας, Μπαλτάς)

19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία: Τζήλος (Πάτρας, Παπαδόπουλος, 4ος Μανούχος, VAR: Κουμπαράκης, Πετρόπουλος)

Κυριακή 31/1
15:00 ΟΦΗ-ΑΕΚ: Ζαχαριάδης (Καρσιώτης, Στεφάνης, 4ος Περράκης, VAR: Παπαδόπουλος, Καλαμπόκης)

17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Ευαγγέλου (Σαμοΐλης, Σπυρόπουλος, 4ος Γρατσάνης, VAR: Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνου)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Βάτσιος (Νικολακάκης, Νικολαΐδης, 4ος Μαλούτας, VAR: Σκουλάς, Μεϊντάνας)

19:30 Απόλλων-Ολυμπιακός: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Γκάμαρης, VAR: Γκορτσίλας, Μπουξμπάουμ)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Παναιτωλικός – Λαμία 1-0: Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

Η Λαμία ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 1-0, στην 3η αγωνιστική των playout της Stoiximan Super League, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιάβα στο 20′ και πλέον ο υποβιβασμός είναι όλο και πιο κοντινός.

 

Η Λαμία δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Παναιτωλικό, φεύγοντας ηττημένη με 1-0 από το Αγρίνιο, για την 3η αγωνιστική των playout της Stoiximan Super League.

 

Σε ένα ζευγάρι που δεν συνηθίζεται να κερδίζει ο γηπεδούχος, αυτή τη φορά το σενάριο άλλαξε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιάβα στο 20′. Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, έχοντας ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Η Λαμία αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά όσες φορές απείλησε την εστία των γηπεδούχων, ο Τσάβες ήταν στη σωστή θέση για να πει όχι.

 

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην πρώτη θέση των playout με 37 βαθμούς και στο +3 από τον Λεβαδειακό που φιλοξενείται στον Βόλο. Η Λαμία παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στους 16 βαθμους και στο -9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:

 

Ο Παναιτωλικός δεν είχε στη διάθεσή του τους Λομόνακο, Μαϊντέβατς και Πέρεζ, ενώ νέες απώλειες ήταν αυτές των Ντίας, και Ρόα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκ ξεκίνησε με 5-3-2. Ο Τσάβες κάτω από την εστία, Μαυρίας, Στάγιτς, Μλάντεν, Σιέλης και Μπακάκης, από αριστερά προς δεξιά οι πέντε της άμυνας, Λουίς, Λιάβας και Μπουζούκης στη μεσαία γραμμή και ο Λαχούντ Μαρτίνες με τον Τετέϊ οι δύο προωθημένοι.

 

Η Λαμία που ταξίδεψε στο Αγρίνιο με πολλές απουσίες, καθώς δεν είχε στη διάθεσή της τους Ρατόν, Τσάβες, Ιμπάνιες, Κλωναρίδη, Σουρλή, Δοϊρανλή και Σάντσες. Επέστρεψε όμως ο Φουρτάδο, ο οποίος πριν λίγες μέρες μεταγράφηκε στην πρωτοπόρο Ρωσίας, Κράσνονταρ για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Θανάση Στάικου ξεκίνησε με το γνωστό 3-5-2. Ο Κόστιτς στο τέρμα, Γιαννούτσος, Χαντάκιας και Γκοτζαμανίδης η τρίαδα της άμυνας, Ρινγκ αριστερά και Σόρια δεξιά ως μπακ χαφ, Σακόρ, Αθανασακόπουλος και Τσιμπόλα στον άξονα και ο Φουρτάδο με τον Βλαχομήτρο οι δύο προωθημένοι.

 

Κυριαρχία των γηπεδούχων και προβάδισμα με Λιάβα

 

Η Λαμία είχε την πρώτη φάση στον αγώνα μόλις στα 48 δευτερόλεπτα του ματς, το σουτ του Ρινγκ όμως πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Τσάβες.

 

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός δεν άφησε χώρους στους φιλοξενούμενους και απείλησε την εστία του Κόστιτς στο 10′. Ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα, με τον Λαχούντ να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

 

Δέκα λεπτά αργότερα και δη στο 20′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Λιάβα να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Ο Μαυρίας επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Σακόρ και τον Βεργέτη να καταλογίζει πέναλτι. Μια φάση που ελέγχθηκε και από το VAR. Αυτό ήταν το 3ο τέρμα του Λιάβα στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι.

 

Ίδια συνέχεια και μετά το γκολ

 

Νέα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό στο 26′. Ο Λουίς έκανε την κάθετη, ο Τεττέη βρέθηκε μπροστά στον Κόστιτς, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στη συνέχεια ο Μαυρίας βρήκε τον Λαχούντ, αλλά ούτε εκείνος μπόρεσε να σκοράρει.

 

Στο 37′ ο Μπουζούκης δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει άουτ. Στο 42′ οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν και πάλι ωραία τη μπάλα, με τον Μπακάκη να κάνει το σουτ, χωρίς η μπάλα να του κάνει το χατίρι.

 

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα. Στο 42′ ο Τεττέη εκμεταλεύτηκε την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Λαμίας, έκανε το σουτ, ωστόσο ο Γιαννούτσος έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

 

Πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος η Λαμία

 

Η Λαμία με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βρήκε χώρους και έψαξε την ισοφάριση. Στο 51′ ο Φουρτάδο σούταρε από πλάγια θέση, με τον Τσάβες να μπλοκάρει. Ίδιο σκηνικό και στο 56′, όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε το σουτ του Σακόρ.

 

Κοντά στο 1-1 η Λαμία στα τελευταία λεπτά

 

Ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά, με τη Λαμία να αγγίζει την ισοφάριση στο 87′. Ο Βλαχομήτρος έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά ο Τσάβες τον σταμάτησε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)

4ος: Παναγίωτης Κουκούλας (Λέσβου)

VAR: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μπακάκης (80′ Αγαπάκης), Σιέλης, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (90+1′ Αποστολόπουλος), Λουίς (80′ Νικολάου), Λιάβας, Μπουζούκης (88′ Κοντούρης), Λαχούντ (88′ Μπελεβώνης), Τεττέη.

Λαμία (Θανάσης Στάικος): Κόστιτς, Γιαννούτσος, Χαντάκιας (89′ Ντεντάκης), Γκοτζαμανίδης, Ρινγκ, Σακόρ, Τσιμπόλα, Αθανασακόπουλος (65′ Λέικ), Σόρια, Φουρτάδο (79′ Μπιλάλ), Βλαχομήτρος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή