Ακολουθήστε μας

Νέα

Έφυγε για Αγρίνιο με Μπεχαράνο και Τσιλούλη ο ΠΑΣ Λαμία!

Αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής 10/03 η ομάδα μας για το Αγρίνιο, όπου αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση εν όψει του αγώνα της Κυριακής 12/03 στις 19:00, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League 2022-2023.

Ο Λεωνίδας Βόκολος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
55. Koselev Alexei
71. Νικοπολίδης Ιωάννης

3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
18. Martinez Ruben
74. Παπαδόπουλος Κυριάκος
99. Abanda Leroy

7. Nunez Cristopher
15. David Simon
16. Bejarano Danny
23. Τσιλούλης Σωτήρης
27. Stanko Caleb
29. Askovski Stefan
77. Βασιλαντωνόπουλος Σταύρος

9. Μανούσος Γεώργιος
10. De Vincenti Tomas
11. Καραμάνος Αναστάσιος
12. Βέργος Νικόλαος
45. Τσούκαλος Νικόλαος
95. Medina Jeison

Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του γηπέδου για την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή