Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Έφυγε με τον χειρότερο τρόπο το 2020 / Ο Νίκος Σπανός δεν είναι πια ανάμεσά μας

Μία τραγική είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην πόλη της Λαμίας. Ο αγαπητός σε όλους μας Νίκος Σπανος έφυγε από κοντά μας, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία μόλις 48 ετών βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την πόλη!

 

 

Και ενώ μέχρι και αργά το βράδυ της ίδιας ο Νίκος, ντυμένος Αι Βασίλης, διασκέδαζε τα παιδιά όπως καλύτερα από τον καθένα ήξερε να κάνει, δυστυχώς 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα έφυγε από κοντά μας.

Ο Νίκος υπέστη ανακοπή και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τους, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας όπου μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

 

 

Η τραγική είδηση έχει σκορπίσει τον θρήνο στην πόλη της Λαμίας μιας και ο Νίκος Σπανός ήταν από τα ιδιαίτερα αγαπητά πρόσωπα της περιοχής μας.

Κάνεις ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της συνέχειας

Με τη 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη διεξαγωγή 6 αναμετρήσεων, προσφέροντας ένταση και σημαντικά αποτελέσματα στη μάχη της βαθμολογίας.

Στο Σχηματάρι, η Αναγέννηση Σχηματαρίου επικράτησε του ΠΟ Ελασσόνας με 3-1, επιβεβαιώνοντας την καλή της φόρμα. Στην Ανθούπολη, ο Α.Ο. Ανθούπολης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμά του, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 με ανατροπή από τον Αστέρα Λιανοκλαδίου.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πρόοδο Ρωγών και τον ΑΟ Τρίκαλα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αντίθετα, ο ΠΑΣ Λαμία πήρε καθαρή νίκη με 2-0 απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, δείχνοντας αποτελεσματικότητα στις προσπάθειές του.

Στη Λευκάδα, ο Τηλυκράτης επικράτησε με 1-0 του Άρη Φιλιατών σε ένα κλειστό παιχνίδι, ενώ η ΑΕ Λευκίμμης σημείωσε σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στον Θεσπρωτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική: 

Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΟ Ελασσόνας 3-1

Α.Ο. Ανθούπολης – Αστέρας Λιανοκλαδίου 1-2

Πρόοδος Ρωγών – ΑΟ Τρίκαλα 1-1

ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Τηλυκράτης Λευκάδας – Άρης Φιλιατών 1-0

AE Λευκίμμης – Θεσπρωτός 3-1

Ρεπό: ΑΕ Νέας Σελεύκειας

 

Η επόμενη (13η) αγωνιστική | Κυριακή 07.12.2025, 15:00

Αστέρας Λιανοκλαδίου – Αναγέννηση Σχηματαρίου

ΑΟ Τρίκαλα – ΑΕ Νέας Σελεύκειας

Αναγέννηση Άρτας – Α.Ο. Ανθούπολης

Άρης Φιλιατών – Πρόοδος Ρωγών

Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΕ Λευκίμμης

Ρεπό: ΠΟ Ελασσόνας

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή