Match Center
Εγκλωβισμένος στις επιλογές του / Βόλος – ΠΑΣ Λαμία 0-0
Ο ΠΑΣ Λαμία ήθελε να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αλλά ο πάγκος δεν βοηθούσε με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ


Για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League Βόλος και Λαμία έμειναν στο 0-0 σε έναν αγώνα με πολλές φάσεις, πολλές μονομαχίες αλλά και πολλή…βροχή. Η παράδοση που θέλει την Λαμία να μην κερδίζει κόντρα στονΒόλο εκτός έδρας επιβεβαιώθηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι με την ισοπαλία αυτή βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, έναν βαθμό πάνω από τον 11ο Πανσερραϊκό, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.
Η Λαμία από την άλλη βρίσκεται στην προτελευταία θέση μαζι με τον Λεβαδειακό, ο οποίος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με 9 βαθμούς.
ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ:
Ο Κώστας Μπράτσος είδε τους Κορρέα, Φεράρι και Μεντιέτα να επιστρέφουν καθώς εξέτισαν την ποινή που είχαν στον αγώνα με τον Άρη και ξεκίνησε με 4-4-1-1. Ο Κόβακς κάτω από τα δοκάρια, Μύγας, Μίλετις , Καλογερόπουλος και Φεράρι η τετράδα της άμυνας. Μπροστά τους οι Τσοκάνης με Γκλάβσιτς στον άξονα, Κόμπα δεξιά , Μεντιέτα αριστερά και ο Ασενχούν πίσω από τον Κόσζτα.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τις απουσίες των Μέκιτς, Κόστιτς, Λέικ και Σάντμπεργκ αλλά και τις επιστροφές των Ραντόνια και Κορνέζου, ξεκίνησε με 3-4-3. Ο Ρατόν κάτω από τα δοκάρια, Σιόβας, Αντράντε και Γκοτζαμανίδης η τριάδα της άμυνας, Σαραμαντάς με Ραντόνια σε ρόλο wing back, Δοϊρανλής και Νούνιες στον άξονα και μπροστά τους οι Ρινγκ, Φουρτάδο και Βλαχομήτρος.
ΤΟ ΜΑΤΣ:
Ο αγώνας ξεκίνησε με πολλές μονομαχίες αλλά χωρίς φάση και για τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά. Η Λαμία προσπάθησε να απειλήσει με τον Φουρτάδο δύο φορές αλλά και στις δύο περιπτώσεις το σουτ που επιχείρησε μπλοκαρίστηκε από τους αμυντικούς του Βόλου.
Πρώτη τελική στο ματς ήταν από την Λαμία στο 23ο λεπτό, όταν ο Σαραμαντάς πλαγιοκόπησε από αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Κόβακς μπλόκαρε δίχως δυσκολία. Στο 29ο λεπτό από κόρνερ των φιλοξενούμενων επωφελήθηκε ο Σιόβας, ο οποίος δοκίμασε το σουτ , με την μπάλα να φεύγει αουτ.
Στο 30ο λεπτό ήταν η πρώτη φορά που απείλησε ο Βόλος. Από στατική φάση ο Κόζτα πιάνει ένα σουτ εντός περιοχής , όμως μετά από σκάσιμο η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ρατόν. Δύο λεπτά αργότερα στο 32’, πάλι από στατική φάση αυτή τη φορά όμως για τη Λαμία, ο Φουρτάδο πήδηξε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά , αλλά αυτή κατέληξε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Ο Βόλος στο 38ο λεπτό μετά από κόρνερ, απείλησε εκ νέου με τον Καλογερόπουλο αυτή τη φορά. Καλή φάση με την κεφαλιά να περνάει αουτ. Η απάντηση ήρθε στο 42’ από τη Λαμία έπειτα από ένα μακρινό σουτ του Ρινγκ , εκμεταλλεύοντας τα λάθη του Βόλου στη μεσαία γραμμή, με τον Κόβατς να μπλοκάρει.
Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για τον Βόλο και ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο 45+2’. Ο Τσοκάνης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Κόζτα που με τακουνάκι από κοντά προσπάθησε να κάνει το 1-0 αλλά ο Ρατόν έδιωξε.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με περισσότερη πίεση και από τις δύο ομάδες αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Στο 50ο λεπτό η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ με τον Φουρτάδο σε αντεπίθεση να βρίσκει όμως τη μπάλα με το χέρι. Στην κόντρα οι γηπεδούχοι απειλούν με τον Μεντιέτα , εκείνος έκανε το σουτ με τον Ρατόν να διώχνει σε κόρνερ.
Η Λαμία έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και διατηρεί την κατοχή της μπάλας. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 52’ με τον Βλαχομήτρο να βγαίνει απέναντι από τον Κόβατς, αλλά ο τερματοφύλακας του Βόλου τον νίκησε. Ο Φουρτάδο στο 60ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δοκίμασε ένα δυνατό στουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
Ο γρήγορος ρυθμός συνεχίστηκε με την Λαμία να έχει τα ηνία του αγώνα ψάχνοντας ένα γκολ. Στο 70’ λεπτό οι “κυανόλευκοι” ‘εχασαν μεγάλη ευκαιρία μετον Φουρτάδο πάλι από απευθείας εκτέλεση φάουλ να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα αουτ.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 71’ με τον Ασεχνούν να είναι έτοιμος να σκοράρει αλλά να τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Γκοτζαμανίδης και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 80’ έφτασαν μια ανάσα από το 1-0 με τον Κόντε που μπήκε πριν λίγο στο ματς να κάνει το σουτ και τον Ρατόν να διώχνει με το πόδι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιμεντερίδης
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Αρμακώλας, Τικόζυγλου
VAR: Ζαμπαλάς
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (Ντε Καμπς 60’), Γκλάβτσιτς (Μπερναντού 80’), Μεντιέτα (Βιγιαφάνιες 80’), Κόμπα (Άλτμαν 71’), Ασεχνούν, Κόσζτα (Κόντε 80’).
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Ρατόν, Ραντόνια, Σαραμαντάς (Βιτλής 86’), Σιόβας, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Δοϊρανλής, Νούνιες, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος (Ενρίκε 66’), Ρινγκ (Μπίκοφ 76’).
Επιμέλεια Κειμένου: Χρήστος Τσαρτσάλης
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Νίκη και ξανά κορυφή με πρωταγωνιστή τον Φράγκο / ΠΑΣ Λαμία – Αναγέννηση Άρτας 2-0


Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” την Αναγέννηση Άρτας.
Ο ΠΑΣ Λαμία συνέχισε νικηφόρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας της Αναγέννησης Άρτας με 2-0 στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος», για τη 12η αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων».
Δυναμική εκκίνηση
Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5’ ζήτησε πέναλτι όταν ο Φράγκος δέχθηκε τράβηγμα από τον Γιαλεδάκη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Γκουντέλα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 21’ η Αναγέννηση Άρτας είχε τη δική της καλή στιγμή, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μανιώτης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γιαλεδάκης τη δεύτερη στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Στάγκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε.
Η καλύτερη φάση της Λαμίας ήρθε στο 23’ και μετατράπηκε σε γκολ: μια υποδειγματική συνεργασία από τον άξονα με Κουφιώτη – Φυτόπουλο – Βρέττα, κατέληξε στον Μιχάλη Φράγκο, ο οποίος βρέθηκε σε ιδανικό σημείο και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λαμία να έχει το προβάδισμα.
Δυναμικό ξεκίνημα στην επανάληψη
Στο 51’ ο Φράγκος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά με μια εκπληκτική ατομική ενέργεια. Ξεκίνησε από τα αριστερά, έκλεισε προς τον άξονα και με ένα δυνατό, μακρινό σουτ νίκησε τον Σταύρου για το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Λαμία κράτησε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πανηγύρισε μια καθαρή και δίκαιη νίκη με 2-0.
MVP της αναμέτρησης
Αναμφίβολα ο Μιχάλης Φράγκος, ο οποίος σημείωσε ντομπλέτα και οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική επιτυχία.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία



















