



Match Center
Έκανε σεφτέ στην έδρα της και πήρε ανάσα / ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός 2-1 (pics)
Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» τον Ιωνικό, για τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν επικρατώντας με 2-1. Πρώτη νίκη εντός έδρας για τη Λαμία στο φετινό πρωτάθλημα. Άνοιξε λογαριασμό ο Μπανγκουρά!. #slgr #lamiafc #ionikosfc #slgriterwetten #season2021_2022 #matchreport #lamiasports
Το ματς:
Πρώτη καλή φάση στον αγώνα, ήταν για τη Λαμία, όπου ο Προβυδάκης «άδειασε» δύο αμυντικούς, πάτησε περιοχή με επικίνδυνες διαθέσεις, αλλά η σέντρα του δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη.
Στο 10΄η Λαμία είναι στην επίθεση, γίνεται μία σέντρα από τα δεξιά ο Τσιγκρίνσκι βρίσκει τη μπάλα με το χέρι αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου δείχνει να συνεχιστει κανονικά. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, παρόλο αυτά δεν πήγε η φάση στο VAR.
Στο επόμενο λεπτό… ήρθε και το γκολ!


Στο 11΄ο Ρόμανιτς μετά από διπλή προσπάθεια, βρήκε δίχτυα για το 1-0. Ο Σέρβος εξτρέμ, σούταρε αρχικά για να κοντράρει η μπάλα στα σώματα, όμως το ριμπάουντ πήγε ξανά στον ίδιο και με ένα επίσης δυνατό σουτ «τίναξε» τα δίχτυα του Χουτεσιώτη και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Φθιώτιδας.
Ο Καμπράλ στο 13΄ πάτησε περιοχή, πήγε να γυρίσει τη μπάλα στον Άοσμαν, αλλά ο Σαράνοφ κατάφερε και έκοψε εντυπωσιακά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Παρόλο αυτά, η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς ο Παπαπετρου και ο βοθηός του έστω και αργά υπέδειξε τον Καμπράλ σε θέση οφσάιντ.


Φάουλ σε καλή θέση για τη Λαμία στο 21΄… παρόλο αυτά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο παιχνίδι κουμάντο έκανε η Λαμία, με τον Ιωνικό να έχει ρόλο κομπάρσου και επι της ουσίας δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από δύο πάσες. Πολλά λάθη από τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ρόμανιτς κέρδισε φάουλ σαράντα μέτρα από το τέρμα του Χουτεσιώτη και την εκτέλεση ανέλαβε ο Προβυδάκης. Αρκετοί περίμεναν εκτέλεση με σέντρα, όμως ο Κρητικός μπακ εκτέλεσε απευθείας για στείλει τη μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
Κόρνερ για τον Ιωνικό στο 37΄η άμυνα της Λαμίας απομακρύνει εύκολα τον κίνδυνο και όχι μόνο αυτό… έφυγε και στην αντεπίθεση. Ο Νούνιες με μία καταπληκτική πάσα βρήκε τον Ρόμανιτς, βγάζοντάς τον ολομόναχο απέναντι με τον Χουτεσιώτη… όμως η παρέμβαση του Ρομαό τον δυσκόλεψε αρκετά χάνοντας τον έλεγχο της μπαλας πριν προλάβει να απειλήσει.
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ Λαμία να κρατά αρκετά εύκολα το προβάδισμα με το 1-0 να είναι το σκορ του αγώνα…
Στην επανάληψη ο Μιχάλης Γρηγορίου έριξε στη μάχη τον Τζανδάρη στη θέση του Καραμάνου ο οποίος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, γεμίζοντας την μεσαία γραμμή του. Η πρώτη καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνου ανήκε στον Ιωνικό. Από κόρνερ του Αοσμάν, ο Αραμπούλι έδιωξε με τον Κάνιας να επιχειρεί ένα μονοκόμματο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής το οποίο δεν απείλησε τον Σαράνοφ ο οποίος είδε τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.
Οι κυανόλευκοι απάντησαν στο 53′ με τον Νούνιες να φεύγει ωραία στην κόντρα, άνοιξε τον Τάιρον αριστερά ο οποίος γύρισε ωραία απέναντι στον Ρόμανιτς, με τον Σέρβο να στρώνει στον αμαρκάριστο Μπεχαράνο ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Χουτεσιώτη.
Πολιόρκησε αγγίζοντας το 2-0 η Λαμία – Άνοιξε λογαριασμό ο Μπανγκουρά
Το ματς όμως δεν τέλειωσε εκεί. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Ο Μάντζης σκόραρε από ασίστ του Άοσμαν και έκανε το 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα εναπομείναντα 4 λεπτά.
Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Καραμάνος (46′ Τζανδάρης), Νούνιες, Ρόμανιτς, Ταϊρόν( 74′ Αντέτζο), Αραμπούλι (74′ Τσούκαλος)
Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αοσμάν, Καμπράλ, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Τουράμ, Κάνιας, Λενίς
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α
Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.
Το φιλμ του αγώνα



Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.
Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Η αντίδραση της Αναγέννησης



Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.
Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.
Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.
ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.
Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός




















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-






Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-






Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-






Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1













