Ακολουθήστε μας

Νέα

Έκλεισε φιλικό με Ατρόμητο ο ΠΑΣ Λαμία

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο έκλεισε ο ΠΑΣ Λαμία για το ερχόμενο Σάββατο!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλική αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου!

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Σε εγρήγορση ο Ατρόμητος παρά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία θα δώσει η ομάδα μας το προσεχές Σάββατο (23/3) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Σε αυτό τον αγώνα, ο προπονητής μας, Σάσα Ίλιτς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς.

Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Άγγελος Ράμφος και η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Για τη συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση θα είναι ανοικτή μόνο η θύρα 3 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή