Νέα
Έπιασε δουλειά με αρκετούς…πονοκεφάλους ο Γρηγορίου (εικόνες)


Έπιασε δουλειά… ο Μιχάλης Γρηγορίου. Δείτε εικόνες από την πρώτη του προπόνηση ως κόουτς του ΠΑΣ Λαμία.
Ρεπορτάζ- Φωτορεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου / Lamiasports.com
Χθες έγιναν εργομετρικά και αρκετή κουβέντα και σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν επίσημα σήμερα τη δουλειά, με στόχο την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣ, που προβληματίζει από την αρχή του πρωταθλήματος.
Αφού πρώτα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, έπειτα παρακολούθησαν βίντεο και μετά ξεκίνησε η προπόνηση με το ιατρικό δελτίο να είναι γεμάτο…
Πολλά τα προβλήματα με το καλημέρα! / Πρώτη και για Ταϊρόν


Πέντε παίκτες του ΠΑΣ Λαμία ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ υπάρχουν και απουσίες.
Επί της ουσίας ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή, 20/12.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου έπιασε δουλειά, όμως οι απουσίες στη ομάδα της Φθιώτιδας δεν λείπουν.
Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης πραγματοποίησαν οι Τάσος Καραμάνος, Μάρκ Ασίγκμπα, Κώστας Σταμούλης και Πάτρικ Μπάχανακ.
Επίσης στο γήπεδο επέστρεψε και ο Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος και έκανε χαλαρό τρέξιμο.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής ο Γιώργος Σαραμαντάς ο οποίος πήρε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ δεν προπονήθηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας, Θοδωρής Βασιλακάκης, Λουκάς Βύντρα, Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Νίκος Τσούκαλος.
Αντίθετα το παρόν έδωσαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Φάνης Τζανδάρης και Γκουστάβο Ταϊρόν, με τον Ισπανό να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στην επιστροφή του στην Λαμία.
Δείτε φωτογραφίες:


























Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1







