Ακολουθήστε μας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Επισημοποιήθηκε το τουρνουά κατά της βίας!

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη διεξαγωγή τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία, το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου στην πόλη μας.

Το τουρνουά γίνεται με αφορμή το τελευταίο περιστατικό οπαδικής βίας όπου χάθηκε άδικα ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και θα συμμετάσχουν εκτός της ομάδος μας οι παρακάτω ομάδες οι οποίες αποδέχθηκαν αμέσως την πρόσκλησή μας για συμμετοχή:
α. Ελπίδες Καρδίτσας που αγωνίζονται στον 1ο όμιλο της Α΄ Εθνικής (είναι τέταρτη με ένα αγώνα λιγότερο),
β. Βόλος 2004 ο οποίος είναι πρωτοπόρος στον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής και μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α΄ Εθνική και
γ. Παναθηναϊκός ο οποίος στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής χωρίς βαθμολογικές απώλειες με συντελεστή τερμάτων 27-0.

Όλοι οι αγώνες θα είναι διάρκειας 70΄ (2Χ35΄).και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό γήπεδο Μεγάλης Βρύσης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων λόγω της πανδημίας και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 13:00 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
15:30 ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΒΟΛΟΣ 2004
Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 10:30 Μικρός Τελικός
13:00 Τελικός – Απονομή επάθλων

Ως Δ.Σ. είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος [Π.Ε. Φθιώτιδος και Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδος (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)] και το Δήμο Λαμιέων γιατί χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση σε τόσο σύντομο χρόνο αυτής της σημαντικής για την πόλη μας διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε για να χειροκροτήσετε και τις 4 ομάδες και να στείλετε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία ομάδα: Εκτός έδρας νίκη για τις κυανόλευκες

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία Γυναικών απέναντι στον Παιανιακό, σε ένα “χορταστικό” ματς για την 5η αγωνιστική!

Ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε με σημαντικό “διπλό” από την Παιανία, επικρατώντας με 3-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και δυνατές μονομαχίες.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 14’ άνοιξαν το σκορ με τη Γονατά, που εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Παιανιακού και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός, με την Μανίτα στο 53’ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση, καθώς στο 63’ η Τζόκα βρήκε δίχτυα για το 1-2.

Ο Παιανιακός συνέχισε να πιέζει και στο 71’ η Χαλαρή σημείωσε το 2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Ωστόσο, η Μανίτα ήταν εκεί για να “υπογράψει” τη νίκη της Λαμίας στο 86’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3 με ένα ψύχραιμο τελείωμα.

Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών φεύγει από μια δύσκολη έδρα με τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή