Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Εποχή Γιώργου Πετράκη στον ΠΑΣ Λαμία!

Ο Γιώργος Πετράκης είναι και με τη βούλα από σήμερα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, με τον 33χρονο προπονητή να είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Άκης Μάντζιος αποτελεί παρελθόν και ο διάδοχος του έρχεται από το πρωτάθλημα της Super League 2 και την ΑΕ Καραϊσκάκη.

Πρόκειται για τον 33χρονο Γιώργο Πετράκη, γιο του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ομάδα της Super League όντας έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Όλα αυτά έρχονται βέβαια να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ του lamiara.gr το οποίο από χθες σας ενημέρωσε πως δεν προκρίνεται η λυση του Λάκη Παπανικολάου ενώ δεν αναπαρήγαγε ποτέ τα ονόματα υποψήφιων στόχων τα οποία προφανώς και ήταν για….εσωτερική κατανάλωση…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο προπονητή, Γιώργο Πετράκη ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!

Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.

Ο 25χρονος πορτιέρο  έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή