Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

ΕΠΣ Φθιώτιδας: “Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες – Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Λαμία”

Published

on

Πολλά συγχαρητήρια έστειλε με τη σειρά της στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία και η ΕΠΣ Φθιώτιδας, τονίζοντας πως για ακόμη μία φορά οι «Κασσάνδρες» που ήθελαν τον σύλλογο να υποβιβάζεται διαψεύστηκαν!

Η ανακοίνωση:

Για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν την αγαπημένη ομάδα του Νομού μας , να πέφτει κατηγορία.

Πολλά Συγχαρητήρια στους μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαιωάννου, πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα, Δ/ντα Σύμβουλο Σάκη Τσικνή και φυσικά στον πρωτεργάτη Προπονητή Κο Γρηγορίου, στους ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα παρά τις δύσκολες συνθήκες καθώς και τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν.

Μετά τις εξαγγελίες του Δήμου Λαμιέων και την έναρξη των εργασιών στη Καμαρίτσα, θεωρούμε ότι δημιουργούνται οι βάσεις και οι προυποθέσεις για << να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα >>. Και πάλι Συγχαρητήρια και Μπράβο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη νέα Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, που προέκυψε από τις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια στο έργο σας και στην άριστη συνεργασία που είχαμε ως
σήμερα.

Τέλος, ευχόμαστε Καλή Ανάσταση , Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ.Φ.

Ο χρήστης Brook έστειλε Σήμερα στις 11:21 π.μ.
επσ φθιωτιδας

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γ' Εθνική

Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.

Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).

Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή