Ροή Ειδήσεων
ΕΠΣΦ: Επιστρέφει στην προεδρία ο Κ. Σακελλάρης με απόφαση Διαιτητικού Δικαστηρίου


Επιστρέφει στην προεδρία της ΕΠΣ Φθιώτιδας ο Κωνσταντίνος Σακελλάρης.
Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης, είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της πρόσφατης απόφασης της Ένωσης με την με την οποία έγινε η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και τοποθετήθηκε πρόεδρος ο Μιχάλης Κορδολαίμης. Είχε προηγηθεί πρόταση μομφής από επτά μέλη.
Την προσφυγή του Κ. Σακελλάρη στήριξαν τα μέλη του συμβουλίου της Ένωσης και το Σωματείο «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας».
Η συνεδρίαση που είχε γίνει στις 14/1 ήταν επεισοδιακή. Αίσθηση είχε προκαλέσει η παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου που σύμφωνα με όσα υποστήριζαν οι άνθρωποι της ΕΠΣ ενεργούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Σύμφωνα, με τον Κ. Σακελλάρη υπήρχαν 35 σωματεία που είχαν μεμφθεί τους «7» ενώ για τον Γιάννη Παπαδόπουλο είχε καταγγείλει ότι… «τον έχω μηνύσει, με έχει απειλήσει μαζί με το παιδί μου στο Ολυμπιακό Στάδιο, μου έχει τηλεφωνήσει και μου έχει πει ότι θα με βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι και θα με σκοτώσει και όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται».
H ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Απέρριψε την από 24.01.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 3288/24.01.2020 προσφυγή ως απαράδεκτη ως προς τους δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτη εκ των προσφευγόντων α)Κωνσταντίνο ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ του Παναγιώτη, β΄) Θωμά ΣΙΑΠΠΑ του Γεωργίου, γ΄) Δημήτριο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ του Κωνσταντίνου, δ΄) Καλλιόπη ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ του Ιωάννη, όλους κατοίκους Λαμίας.
Δέχθηκε την ίδια ως άνω προσφυγή (3288/24.01.2020) ως προς το πρώτο εκ των προσφευγόντων, εδρεύον στη Λαμία και εκπροσωπούμενο νόμιμα αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» ΚΑΤΑ των: α΄) Εδρεύουσας στη Λαμία και εκπροσωπούμενης νόμιμα αθλητικής ένωσης (σωματείου) με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ», β΄) Ευαγγέλου ΑΣΗΜΩΤΟΥ του Δημητρίου, κατοίκου Καμένων Βούρλων Φθιώτιδας, γ΄) Παναγιώτη ΖΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ του Χαραλάμπου, κατοίκου Λαμίας, δ΄) Μιχαήλ ΚΟΡΔΟΛΕΜΗ του Κωνσταντίνου, κατοίκου Μεγάλης Βρύσης Φθιώτιδας, ε΄) Δημητρίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Μιχαήλ, κατοίκου Αταλάντης Φθιώτιδας, στ΄) Αναστασίου ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ του Δημητρίου, κατοίκου Μώλου Φθιώτιδας ζ΄) Γεωργίου ΦΑΦΟΥΤΗ του Λουκά, κατοίκου Λαμίας και η΄) Χρήστου ΦΑΦΟΥΤΗ του Ευσταθίου, κατοίκου Λαμίας.
Αναγνώρισε την ακυρότητα της από 14.01.2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας», που αποτυπώθηκε στο υπ’ αριθμ. 382/14.01.2020 πρακτικό, περί ανακατανομής (αναδιάρθρωσης) των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Ο Τουλούμης ορίστηκε στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών


Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί της ΚΕΔ/ΕΠΟ για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ΠΑΣ Λαμία να μαθαίνει τον διαιτητή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Φιλιατών.
Τον αγώνα της Κυριακής (18/1, 15:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διευθύνει ο Γιώργος Τουλούμης από την Εύβοια. Βοηθοί του θα είναι ο Σπύρος Μπύρος από την Ευρυτανία και ο Σταμάτης Σφυρής από τη Θεσσαλία, ενώ παρατηρήτρια διαιτησίας ορίστηκε η Κωνσταντίνα Μπουμπούρη (Ευρυτανία).
Για τον Ευβοιώτη ρέφερι, αυτός ο ορισμός μόνο άγνωστος δεν είναι για την ομάδα μας, αφού πρόκειται για την τρίτη φετινή του παρουσία σε παιχνίδι της Λαμίας. Είχε προηγηθεί το ματς Κυπέλλου απέναντι στη Μαλεσίνα, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ελασσόνα.
Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της με μοναδικό στόχο τη νίκη μπροστά στον κόσμο της, σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά απώλειες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία





















