Ακολουθήστε μας

Νέα

Έρχεται καυτός Γενάρης για τον ΠΑΣ Λαμία!

Οι αναβολές αγώνων μπορεί στην προκειμένη περίπτωση να «βολεύουν» τον ΠΑΣ Λαμία, όμως το πρόγραμμα της ομάδας για το 2021 γίνεται αρκετά δύσκολο.

Η εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Λαμία με αλλαγή προπονητή, καθώς τον Μπάμπη Τεννέ διαδέχθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Αν και η προετοιμασία ξεκίνησε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο κορωνοϊός «χτύπησε» για τα καλά αυτή τη φορά την ομάδα της Λαμίας, μιας και εντοπίστηκαν 9 θετικά κρούσματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της Κυριακής με τους Περιστεριώτες, όπως προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Με μία πρώτη ματιά, θα έλεγε κανείς ότι η συγκεκριμένη αναβολή, (όχι οι άλλες που είχαν γραφτεί) βολεύει τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς και απουσίες λόγω τραυματισμού είχε αλλά και ο Γρηγορίου είχε λίγες ημέρες στον πάγκο της, πράγμα που δεν του έδωσε τη δυνατότητα να προετοιμάσει όσο καλά θα ήθελε το σύνολό του.

Παρόλο αυτά, η συγκεκριμένη αναβολή «φορτώνει» αρκετά το ήδη «βαρύ» πρόγραμμα του ΠΑΣ. Πριν φύγει το 2020 η Λαμία είχε προγραμματισμένο να δώσει ένα εξ΄αναβολής παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Η λογική λέει πως το ματς αυτό δεν θα διεξαχθεί, αλλά παραμένει ερωτηματικό μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση.

Πάμε να δούμε τώρα το προγραμμα του ΠΑΣ Λαμία μέσα στον Ιανουάριο:

8η αγωνιστική: ΑΕΛ – Λαμία 23/12 (2020)

14η αγωνιστική: Λαμία – Άρης  4/1

6η αγωνιστική: Απόλλων Σμύρνης – Λαμία στις 20/1

15η αγωνστική: ΟΦΗ – Λαμία 7/1

16η αγωνιστική: Λαμία – ΑΕΚ 11/1

17η αγωνιστική: Βόλος – Λαμία 17/1

18η αγωνιστική: Παναιτωλικός – Λαμία 24/1

19η αγωνιστική: Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 27/1

20η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Λαμία 30/1

Μέσα στο πρόγραμμα πλέον θα πρέπει να μπει και το εξ΄αναβολής παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική. Προφανώς, δεν θα οριστεί τον Γενάρη καθώς όπως είδατε το πρόγραμμα της «κυανόλευκης» ομάδας είναι άκρως βεβαρημένο

Πηγή: Lamiasports.com

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή