Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Έρχεται στον ΠΑΣ Λαμία ο Σκύβαλος!

Ο πρώην πλέον προπονητής του Ατσαλένιου δέχθηκε πρόταση από τη Λαμία του Γιώργου Πετράκη για να αναλάβει το πόστο του βοηθόύ προπονητή…

Με τον Γιώργο Πετράκη θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Λαμία αφου σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 32χρονος κοουτς έχει επιλέξει τον βοηθό του στον πάγκο μιας και ο Λάκης Παπανικολάου θα επιστρέψει στις ακαδημίες….

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σκύβαλος αποτελεί παρελθόν από τον Ατσαλένιο, αφού ενημέρωσε τη διοίκηση για την πρόταση που δέχθηκε από τη Λαμία και τον Γιώργο Πετράκη για να είναι στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις και ο προπονητής της Λαμίας πρότεινε στον προπονητή του ΠΟΑ να συνεργαστούν μαζί.

Ο Σκύβαλος ενημέρωσε το Δ.Σ. του Ατσαλένιου για την πρόταση, έγινε αποδεκτή και ουσιαστικά οι «πράσινοι» βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση τεχνικού.

Για τον Σκύβαλο αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας τον ΠΟΑ μετά από 2 επιτυχημένες σεζόν για την Λαμία της Super League….

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή