



Match Center
Έτσι δεν…”ΠΑΣ” 6αδα! / Λαμία – Πανσερραϊκός 0-2
Πετώντας ξανά ένα ημίχρονο η Λαμία δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο γκολ του Ουάρντα, ο Αιγύπτιος πέτυχε και 2ο (η μπάλα βρήκε και στον Άλεξιτς) πριν το φινάλε και οι κυανόλευκοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό!
Με πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο εξτρέμ που είχε γκολ και ασίστ, ο Πανσερραϊκός σταμάτησε το σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη, επικρατώντας 2-0 της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου.
Πρώτο εκτός έδρας τρίποντο για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία, το οποίο είχε ως τώρα 3 ισοπαλίες και 7 ήττες μακριά από το γήπεδό του, αλλά πήρε μια σπουδαία νίκη που το στέλνει στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.
Την ίδια ώρα, η Λαμία είδε το αήττητο σερί τριών αγώνων που έτρεχε να σταματά, έμεινε στους 21 βαθμούς και στο -2 από την εξάδα, ενώ γνώρισε την 3η εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται την Κηφισιά σε μια εβδομάδα η Λαμία, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός.
Με 4-3-3 κατέβασε τη Λαμία ο Λεωνίδας Βόκολος. Στην εστία ο Κοσέλεφ και στην αμυντική τετράδα οι Σιμόν, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμαράλ. Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα η τριάδα του άξονα, με τους Μάλτσι, Σίντκλεϊ στα πλάγια και τον Ακούνια σε ρόλο στράικερ.
Με 5-4-1 παρέταξε τον Πανσερραϊκό ο Πάμπλο Γκαρσία. Στο τέρμα ο Χόβαν, με τους Δεληγιαννίδη, Γκοτζαμανίδη, Μπέργκστρομ, Πεταυράκη, Πηλέα στην πεντάδα της άμυνας. Οι Μορέιρα, Στάικος στα χαφ, οι Τομάς, Ουάρντα στα πλάγια και ο Μπετανκόρ μοναδικός προωθημένος.
Πολύ καλά μπήκε ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο, σε αντίθεση με τη Λαμία που έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Τα πράγματα συνέχισαν να πηγαίνουν πολύ καλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και τελικά άνοιξαν το σκορ με τον Ουάρντα στο 14ο λεπτό, έπειτα από τραγικό λάθος του Κοσέλεφ και κλεψιμο του Τομάς (0-1).
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε αρχίσει να παίρνει μέτρα στο γήπεδο από το 20’ και μετά και προσπαθούσε να βρει χώρους στα αντίπαλα καρέ και να απειλήσει. Ωστόσο, είχε δυσκολία στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός είχε ακόμα μια ευκαιρία στο να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 38’ όταν ο Γκοτζαμανίδης έκανε το γύρισμα αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν ήταν εκεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα (0-1).
Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανσερραϊκό να δείχνει διάθεση να προστατέψει τα μετόπισθεν και το προβάδισμά του, κάτι που τον έκανε να μην απειλεί καθόλου. Ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε κάποιες αλλαγές για να τονώσει την ομάδα του, όπως στη συνέχεια και ο Πάμπλο Γκαρσία.
Οι φιλοξενούμενοι από το 70’ και μετά ξαναπήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουν το ματς ώστε να μην έχουν άγχος, αλλά είχαν δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. Τα λεπτά περνούσαν, οι παίκτες της Λαμίας προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν, αφού δεν απειλούσαν και τελικά ο Πανσερραϊκός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το φινάλε!
Συγκεκριμένα, στο 85ο λεπτό μετά από γύρισμα και σουτ του Ουάρντα, η μπάλα κόντραρε στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 2-0! Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, η Λαμία… παραδόθηκε και ο Πανσερραϊκός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη και μια βαθιά βαθμολογική ανάσα.
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν Κορνέζος Παπαδόπουλος Αμαράλ (61’ Καρλίτος) – Νούνιες Τζανδάρης (70’ Στάνκο) – Σλίβκα (46’ Τόσιτς) Μάλτσι Σίντκλεϊ – Ακούνια (70’ Μούλα).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν – Πεταυράκης Μπέργκστρεμ Γκοτζαμανίδης Δεληγιαννίδης – Μορέιρα (90’ λ. τρ. Διαμαντής) Στάικος – Πηλέας (61’ Οικονόμου) Τομάς (78’ Μούργος) Ουάρντα – Μπετανκόρ (61’ Άλεξιτς).
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ματς-θρίλερ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»: Η Λαμία γύρισε από το 0-2 και πήρε βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα 2-2


Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” τον Α.Ο Τρικάλων.
Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μηλιώτη (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 με τέρματα των Ντότη και Φυτόπουλου.
Το ματς:
Στο 9′ ένα λάθος της άμυνας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Μηλιώτη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε μερικά βήματα σούταρε και έκανε με δυνατό σουτ το 0-1.
Κίτρινη κάρτα στο 15′ στον Aderemi.
Στο 33′ απίστευτη ατομική ενέργεια του Άνθη από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Τρούμπουλος πρόλαβε τον Μηλιώτη πριν προλάβει να σκοράρει.
Στο 34′ ωραία σέντρα του Ντότη η μπάλα πέρασε χωρίς κανείς να μπορεί να στην σπρωξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Μαργαρίτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η άμυνα των Τρικαλων έδιωξε.
Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λαμίας με τον Ντότη αλλά ο Γκέκας του είπε εντυπωσιακά όχι.
Στο 45′ αλλαγή μέσα ο Σαμαντας έξω ο Aderemi για τα Τρίκαλα.
Στο 48′ τραγικό λάθος του Τρούμπουλου ο Σαμαντάς την έκλεψε έκανε το σουτ όμως ο Στάγκος έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Μηλιώτης δεν κατάφερε να σκοράρει.
Στο 50′ πολυ ωραια προσωπική ενέργεια του Φράγκου, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ντότης δεν κατάφερε μπροστά από τον Γκέκα να σκοράρει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.
Στο 61′ ο Μηλιώτης έφυγε στην κόντρα επίθεση, αφήνοντας τους αντιπάλους του και απέναντι στον Στάγκο έκανε εύκολα το 0-2.
Στο 64′ εκτέλεση φάουλ του Τσιάκα ο Σουλιώτης απομάκρυνε, ο Φυτόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 67′ η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντότη να βρίσκεται ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων και έκανε με δυνατό σουτ το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και κατέληξε σε γκολ.
Στο 69′ ο Λιοπύρης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Στο 73′ είχαμε συγκρουση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Στάγκος στην αρχή της φάσης με τον Σουλιώτη και στη συνέχεια της φάσης ο Κουφιώτης με τον Σουλιώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει αλλαγή ο Σουλιώτης και τη θέση του πήρε ο Ορφανός.
Στο 79′ ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Γκέκα τον πέρασε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι καί την κοκκινη κάρτα στον Γκέκα. Στα δοκάρια έκατσε ο Λαζαρίνας.
Στο 81′ ο Φυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.
Στο 86′ Ντοτης καί Φράγκος κρυβουν τη μπάλα, την εμφανίζουν μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαζαρίνα αλλά λίγο πριν προλάβει ο Φράγκος να εκτελέσει ήρθε η άμυνα των Τρικάλων να απομακρύνει τον κίνδυνο.
Στο 90+5′ ο Τρούμπουλος σε θέση βολής μέσα στη περιοχή των Τρικάλων, σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Αθ., Φράγκος, Μαργαρίτης Ρ., Ντότης, Τσιάκας, Φυτόπουλος
Α.Ο Τρικάλων (Θεοδοσιάδης): Γκέκας, Γκεπερσιώτης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ανθής, Μέτσε, Μποζίδης, Aderemi, Φιρινίδης, Σουλιώτης, Μηλιώτης
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία