



Match Center
Έβγαλε αντίδραση και πέταξε τον ΠΑΟΚ εκτός διεκδίκησης τίτλου / ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1
Πρώτος βαθμός στα play offs για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία!
Η Λαμία έβγαλε αντίδραση, κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι τις καθυστερήσεις του ματς με το γκολ του Σλίβκα, όμως ο Κατσικογιάννης είχε διαφορετική άποχη ανακαλύπτωντας 13 λεπτά καθυστερήσεων και διαρκώς φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων και ο Σβαμπ με κεφαλιά λίγο πριν τη λήξη έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον «δικέφαλο».
Με αρκετές αλλαγές παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ, με τους Σοάρες και Σάστρε στα άκρα της άμυνας, τον Μιχαηλίδη δίπλα στον Κεντζιόρα, τους Σβαμπ και Οζντόεφ στα χαφ, μπροστά τους ο Μάρκος Αντόνιο, στις πλευρές Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ και στην κορυφή ο Σαμάτα.
Από την άλλη η Λαμία, είχε στην επίθεση τους Μάλτσι, Τσιλούλη και Μαρτίνεθ στην επίθεση, με τον Σλίβκα πίσω τους.
Νωθρός στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας να αμύνονται καλά στο δικό τους μισό, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να αναπτυχθούν και να τρέξουν στο χώρο.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 7′ με το σουτ του Μάρκος Αντόνιο να σταματά στον Κοσέλεφ. Η Λαμία έκανε προσπάθειες για να χτυπήσει στον κενό χώρο, χωρίς όμως να βρει κάποια μεγάλη στιγμή, ενώ στο 29ό λεπτό της αναμέτρησης, με τον Σάστρε να κάνει τη σέντρα και την κεφαλιά του Οζντόεφ να περνά λίγο άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε και η μεγάλη φάση για τη Λαμία, με τον Μαρτίνεθ να εκτελεί από πλάγια θέση εντός περιοχής, στέλντονας την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Κοτάρσκι.
O Σλίβκα σκόραρε στο τέλος του ημιχρόνου
Στο 40ό λεπτό η Λαμία έβγαλε αντεπίθεση, με τον Σλίβκα να δίνει στον Μάλτσι, τον επιθετικό των γηπεδούχων όμως να μην κάνει καλό κοντρόλ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κεντζιόρα έκανε την κεφαλιά με τον Κοσέλεφ να διώχνει με δυσκολία.
Τελικά η Λαμία κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, με τους παίκτες του Βόκολου να πιέζουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, τον Σιμόν να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, τον Μάλτσι να στρώνει εξαιρετικά με το στήθος για τον Σλίβκα, με τον Λιθουανό να εκτελεί τον Κοτάρσκι για το 1-0 στο 45+5′.
Πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος, προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ, χωρίς όμως να έχει τη μεγάλη φάση στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αλλαγές, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, με τον Τόμας στο 59′ να πιάνει μια κεφαλιά, με την μπάλα να περνά άουτ.
Ο «δικέφαλος» έγινε ακόμη πιο επιθετικός, όμως του έλειπε η ποιοτική τελική προσπάθεια, αφού σε δύο περιπτώσεις οι Μπάμπα και Ντεσπόντοφ δεν εκτέλεσαν.
Λυτρωτής Σβαμπ με τις ευλογίες του Κατσικογιάννη
Ο ΠΑΟΚ πίεζε ως το τέλος, ο Κατσικογιάννης άφησε με παίκτη λιγότερο την Λαμία ανακαλύπτοντας συνεχώς φάουλ υπερ των φιλοξενούμενων προκαλώντας την έκρηξη της κερκίδας και τελικά η ομάδα του Λουτσέσκου κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Σβαμπ, στο 100ο λεπτό της αναμέτρησης!
Έτσι ο ΠΑΟΚ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας
ΠΑΣ Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ(76′ Αμαράλ), Κορνέζος(46′ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης, Κοντονίκος(69′ Τόσιτς), Μαρτίνεθ, Μάλτσι, Σλίβκα(86′ Τερεζίου).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες(57′ Μπάμπα), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε(70′ Όττο), Σβαμπ, Οζντόεφ(75′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας(57′ Τάισον), Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Σαμάτα(57′ Τόμας).
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Ήττα με υπογραφή Τσίντζα / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 1-0


Με γκολ στο 81ο λεπτό, τα Τρίκαλα πήραν τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και ένταση μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 7ο λεπτό, ο Σαμάντας εκμεταλλεύτηκε αναμπουμπούλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κοντινή προσπάθεια πλασαρε με τον Στάγκο να μπλοκάρει!
Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει στην πρωτοβουλία των κινήσεων του ΑΟΤ, ο οποίος στο 25’ είχε καλή στιγμή, όταν ο Παπαδάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Κακαμή, εκείνος γύρισε εντός περιοχής, όμως η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Βασιλιάς δοκίμασε σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 36’ τα Τρίκαλα απείλησαν εκ νέου, με τον Άνθη να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Στάγκο, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας κράτησε το μηδέν με μεγάλη επέμβαση.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λαμία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν σε αντεπίθεση δύο εναντίον δύο, ο Φράγκος έδωσε στον Τσιάκα, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λαζαρίνα σε τετ-α-τετ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά. Στο 49’ ο Αλτάνης γύρισε από δεξιά προς τον Φράγκο, όμως ο Λαζαρίνας μπλόκαρε. Στο 62’ ο Άνθης έκανε επικίνδυνο γύρισμα από αριστερά, με τον Γιώτη να απομακρύνει σωτήρια.
Η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση στο 72’, όταν ο Ντότης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, αλλά ο Λαζαρίνας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 78’ υπήρξε ένταση, όταν ο Ντότης μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Λαζαρίνα, όμως στην επαφή τους ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας για θέατρο, προκαλώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
Τελικά, στο 81ο λεπτό, ο Αντερέμι βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.
Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα να πληρώνει την αστοχία της στις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | To μάρς πέναλτι που ζητά ο ΠΑΣ Λαμία




















