Ακολουθήστε μας

Νέα

Φέστα: “Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί”

Η Λαμία πέτυχε την πρώτη της, φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και ο τεχνικός της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα στάθηκε στη σημασία της και στην προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ήταν δύσκολο παιχνίδι, κάναμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερα, στο πρώτο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, ευτυχώς από τις ευκαιρίες σκοράραμε ένα γκολ».

Αν από αυτή τη νίκη θα αποβάλει η ομάδα το άγχος:

«Δεν είχαμε ειδικό άγχος, καθώς τα πηγαίναμε καλά, αυτό που έλειπε ήταν η νίκη, παρά το ότι δεν πιάσαμε την καλύτερή μας απόδοση. Συνέβαλαν και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο και η νίκη αυτή είναι για όλους, αυτούς που έπαιξαν, που ήρθαν από τον πάγκο, που δεν ήταν στην αποστολή».

Για το τι είπε στον Ασκόφσκι (που έγινε αλλαγή στην αλλαγή):

«Ναι σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αντικαθίσταται, ήταν μόνο για δύο λεπτά και για τακτικούς λόγους, θέλαμε ένα στόπερ να αμυνθούμε στις στατικές φάσεις».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Στουρνάρας: “Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια στον ΠΑΣ Λαμία”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Στουρνάρας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΟ Ελασσόνας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός ξεκίνησε ευχόμενος «καλή φώτιση ανήμερα των Φώτων», τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του για καλή αρχή και ουσιαστική συνεργασία με όλους στον σύλλογο. Όπως υπογράμμισε, αυτή τη στιγμή το μοναδικό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΣ Λαμία και η συνέχεια της ήδη πολύ καλής πορείας της ομάδας.

«Δεν υπάρχει νέα αρχή, υπάρχει συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ομάδα παρουσιάζει εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Τόνισε επίσης ότι ο ΠΑΣ Λαμία διαθέτει ποιότητα, εμπειρία από συνεχόμενα χρόνια στην κατηγορία και πολύ καλές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν ήρεμη και συγκεντρωμένη δουλειά με μοναδικό στόχο να παραμένει η ομάδα στις υψηλές θέσεις.

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας στάθηκε στη μεγάλη διάρκεια της σεζόν, επισημαίνοντας πως απομένουν περίπου 14 αγώνες μαζί με τα play-off, κάτι που απαιτεί υπομονή, στήριξη και ενότητα από όλους: παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμο. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι πολυπαραγοντικό και έρχεται μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον ΠΟ Ελασσόνας, ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία ήταν απόλυτα κύριοι στη στάση τους, καθώς μιλούν μόνο με ελεύθερους προπονητές. Τόνισε ότι μέχρι και το Σαββατοκύριακο πριν την εξέλιξη ήταν κανονικά ενεργός στην ομάδα της Ελασσόνας και ότι η απόφασή του να αποχωρήσει βασίστηκε αποκλειστικά σε προσωπικούς λόγους.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον ΠΟ Ελασσόνας για τη στήριξη, ειδικά στη δεύτερη θητεία του, δηλώνοντας πως διατηρεί έντονα συναισθήματα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι πλέον τον ενδιαφέρει αποκλειστικά ο ΠΑΣ Λαμία.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως προπονητής, τονίζοντας ότι στη Λαμία υπάρχουν οι σωστές βάσεις, το οργανωμένο προπονητικό τιμ και οι συνθήκες για να δουλέψει σωστά. Παράλληλα, σημείωσε πως δεν κρίνονται όλα μόνο από το μέγεθος του σταφ ή τα μέσα, αλλά και από τις στιγμές, τις συνθήκες και τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ένας προπονητής, ειδικά όταν εργάζεται μόνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή