Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Πέφτουν τρεις, ανεβαίνει ένας από την Football League…

Τρεις είναι οι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Superleague της νέας σεζόν και μια θα ανέβει από την Football League όπως συμφωνήθηκε από Βασιλειαδη και Λίγκα.
Όπως ανέφερε από χθες η ιστοσελίδα sdna.gr, οδεύει προς λύση το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις 7 ΠΑΕ που δεν έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι οποίες απειλούν να τινάξουν στον αέρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συμφωνεί πλέον σε πρωτάθλημα 14 ομάδων από τη σεζόν 2019-20, αλλά βάζει έναν βασικό όρο, να περιοριστούν οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα φτάσουμε στον… μαγικό αριθμό “14”, Βασιλειάδης και Superleague συμφώνησαν να υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία τρεις ομάδες την ερχόμενη σεζόν και να ανέβει μία απευθείας από τη Football League, όπως αναφέρει η “Live Sport”.

Η “μικρή” Λίγκα έχει αποφασίσει πάντως να ανέβουν δύο ομάδες στη Superleague και αν δεν κάνει πίσω, η απόφαση για την άνοδο μίας ομάδας θα ληφθεί από την ΕΠΟ. Ήδη εξάλλου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος έχει ενημερωθεί για το θέμα.

Πηγή:sdna.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

0xf320039c

0xf320039c

0xf320039c

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή