Ακολουθήστε μας

Νέα

Φωτιάς στο ΑΕΛ – ΠΑΣ Λαμία!

Την Κυριακή 8/11 στις 17:15 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Λαμία στο Αλκαζάρ.

Η ΚΕΔ όρισε τον Φωτιά Βασίλειο από την Πέλλα ως πρώτο και τους Μπουξμπάουμ Ράινχαρντ από την Ανατολική Αττική και τον Μπαλτά Χρήστο από την Αχαΐα ως βοηθούς.

Τέταρτος θα είναι ο Τσακαλίδης από την Χαλκιδική, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία και το Πατράς από την Μακεδονία.

Αναλυτικά οι διαιτητές της αγωνιστικής: 

Σάββατο 7/11 
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος: Καραντώνης (Καραγκιζόπουλος, Ψαρρής, 4ος Ζαχαριάδης, VAR: Κουμπαράκης, Τζιώτζιος)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα car.gr-Παναιτωλικός: Ευαγγέλου (Παπαδάκης, Στεφανής, 4ος Γρατσάνης, VAR: Τζοβάρας, Νικολακάκης)

19:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Τσαγκαράκης (Σαμοΐλης, Τζιουβάρας, 4ος Περράκης, VAR: Κοτσάνης, Δημόπουλος)

Κυριακή 8/11
15:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης, Λ.Δημητριάδης, 4ος Μαλούτας, VAR: Σκουλάς, Μωυσιάδης)

17:15 Λάρισα-Λαμία: Φωτιάς (Μπουξμπάουμ, Μπαλτάς, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Διαμαντόπουλος, Πάτρας)

17:15 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ: Παπαπέτρου (Κούλα Χασάν, Απτόσογλου, 4ος Γκάμαρης, VAR: Μανούχος, Χριστάκογλου)

19:30 Άρης-ΑΕΚ: Τζήλος, Κωσταράς (Κωσταράς, Μεϊντάνας, 4ος Βάτσιος, VAR: Σιδηρόπουλος, Σπυρόπουλος)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή