FUTSAL
Futsal: Δεν κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Λαμία | Pics
Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία Futsal από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal SuperLeague.


Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία Futsal από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal SuperLeague.
Για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον ανώτερο Παναθηναϊκό στο Χαλκιοπούλειο με σκορ 9-3. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη για το τριφύλλι, ύστερα απ’ αυτή στην πρεμιέρα με την Αθήνα ’90 στο Μετς. Στον αντίποδα, η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας.
Η ανανεωμένη ομάδα των πρασίνων του Γιάννη Ζιάβα, που στο προηγούμενο της ματς έχασε από τον Πήγασο με 4-3, εμφανίστηκε αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες στην φθιωτική πρωτεύουσα και το έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε με το εμφατικό 6-0.
Στο 2ο ημίχρονο, η Λαμία αν και δέχτηκε ακόμη δύο γκολ, έδειξε πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης σύμφωνα με την αγωνιστική της εικόνα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα με τους Παπαναστασίου, Γάτσιο με πέναλτι και Αντωνίου, ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
FUTSAL
Ερασιτέχνης: Επαναφέρει το τμήμα Futsal!


Μία σημαντική απόφαση για την ενίσχυση του αθλητικού του αποτυπώματος έλαβε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία, καθώς στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2025, στα γραφεία της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε η επανίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας (futsal) του συλλόγου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να επαναφέρει το Futsal στη Φθιώτιδα, με τον ΠΑΣ Λαμία να επιδιώκει να δώσει νέα ώθηση στο άθλημα και να προσφέρει μία επιπλέον διέξοδο σε αθλητές της περιοχής που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με το 5×5 σε αγωνιστικό επίπεδο.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, όπως ενημέρωσε ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Τσιλαλής, κάθε τμήμα του Ερασιτέχνη τη νέα σεζόν θα λειτουργήσει αυτόνομα έχοντας ως επικεφαλής μέλη του Δ.Σ ή απλά μέλη του Σωματείου που εξέφρασαν την επιθυμία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.
Και η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αλλαγών στην σύνθεση της διοίκησης της ΕΠΣ Σάλας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το ρόστερ, το προπονητικό τιμ και τους στόχους της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-






Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3




















