Ακολουθήστε μας

FUTSAL

Futsal: Πήρε αναβολή το Λαμία – Ταραχή / Πάει για 13-14 Νοεμβρίου

Μπορεί από την κλήρωση της Τρίτης να προέκυψε ο αντίπαλος της ομάδας Futsal του ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα είναι η Ταραχή Μεταμόρφωσης, ωστόσο, όπως αποκάλυψε χθες στο Τρίο Μπελκάντο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσιλαλής η ομάδα ζήτησε και πήρε αναβολή για την πρώτη φάση.

Ούτως ή άλλως η δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στις αρχές του 2022 συνεπώς υπάρχει χρόνος για να οριστεί το παιχνίδι σε νέα ημερομηνία.

Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν το διήμερο 2-3 Οκτωβρίου ωστόσο, το ΠΑΣ Λαμία Futsal – Ταραχή ΑΟΦΜΠ θα οριστεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου!

FUTSAL

Γιώργος Λουλές: “Η εικόνα της Λαμίας είναι σαφώς καλύτερη – Να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού” (vid)

Στις πολλές απουσίες που δεν έπετρεψαν στον ΠΑΣ Λαμία να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του και ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Futsal, Γιώργος Λουλές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Περισσότερα

FUTSAL

Κώστας Τσαπραζλής: “Τραυματισμοί και covid μας κόστισαν – Με 6 παίκτες δεν υπάρχει Futsal” (vid)

Στις απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και αυτές λόγω covid στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΟ Τρίκαλα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία Futsal, Κώστας Τσαπραζλής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων τόνισε το γεγονός πως η ομάδα του κατέβηκε στην σημερινή αναμέτρηση με 6 μόλις παίκτες, αριθμός αρκετά μικρός για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

ClickInSite.GR

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>