Ακολουθήστε μας

Νέα

Γκέντσογλου: “Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω”

gentsoglou

Ο μέσος της Λαμίας μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά την λήξη της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακός.

Ο παίκτης της Λαμίας δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλό, στο δεύτερο βάλαμε τον Ολυμπιακό σε έναν παθητικό ρόλο και μόνο αυτό τα λέει όλα. Πάιξαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι και βάσει απόδοσης ίσως δικαιούμασταν και κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, βέβαια όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας χρειάζεσαι και λίγη τύχη αλλά δεν την είχαμε. Παρόλα αυτά είναι μια εμφάνιση που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια παρόλο που δεν πήραμε κάποιο βαθμό”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή