Ακολουθήστε μας

Νέα

Γρηγορίου: «Δυσκολέψαμε τον ΠΑΟΚ, αλλά η ποιότητα των παικτών του ήταν καθοριστική»

Μια πικρία αφήνει η ήττα από τον ΠΑΟΚ όπως επισήμανε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τονίζοντας πως η Λαμία έβαλε δύσκολα στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο η ποιότητα τους έκρινε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τον τρόπο που επήλθε η ήττα: «Μας αφήνει μια απογοήτευση επί τρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρτω τι έγινε στην τελευταία φάση. Καθ΄όλη τη διάρκεια βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του όμως έκρινε το ματς. Και το εξαιρετικό γκολ του Κούρτιτς. Ωστόσο εμείς είχαμε ευκαιρίες.Δείξαμε ενέργεια και πως είμαστε ανταγωνιστικοί, θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και περιμένουμε την μεταγραφική ενίσχυση για να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Όσον αφορά με το γεγονός πως η Λαμία εμφανίζει μια αδυναμία στην έδρα της: «Ναι είναι ένα στοιχείο που μας πληγώνει. Αλλά επιστρέφουμε στην εδρα μας και μας έλειψε. Γίνανε τεράστεις προσπάθειες από τον πρόεδρο, τοποθετήθηκε νέοος χλοοτάπητας εξ’ όλοκλήρου και πλέον μπορούμε να γυρίσουμε. Να προπαθήσουμε για να βρεθούμε εκεί πους μας αξίζει».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Η Λαμία θέλει το 4×4, τα Τρίκαλα ψάχνουν τη μεγάλη έκπληξη

paslamia-giotis

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει στη Λαμία, όπου σήμερα  (12/10, 16:00) ο τοπικός ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τον Α.Ο. Τρίκαλα στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Παπανικολάου, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημά τους. Μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς (9 βαθμοί, 9-5 γκολ), η Λαμία δείχνει συνέπεια, αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρη πρόθεση να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Τρίκαλα φτάνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι Θεσσαλοί προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Α.Ε. Λευκίμμης (2-0), αποτέλεσμα που τους έφερε στους 4 βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις (3-2 γκολ). Η ομάδα του Nίκου Θεοδοσιάδη δείχνει να βρίσκει ρυθμό και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στις πρώτες θέσεις.

Βαθμολογία (πριν την 5η αγωνιστική):

2η Λαμία: 3 αγώνες – 9 βαθμοί (9-5 γκολ)

8ος Α.Ο. Τρίκαλα: 3 αγώνες – 4 βαθμοί (3-2 γκολ)

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Λαμία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Σταυρού, ενώ τα Τρίκαλα αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

ΠΑΣ Λαμία: Πλούσια η προϊστορία με τον ΑΟ Τρικάλων

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή