Νέα από Ελλάδα
Γρηγορίου: “Πονηρό το παιχνίδι με την Λαμία”


«Finis coronat opus» (=Το τέλος στεφανώνει το έργο) έλεγαν οι Λατίνοι και ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει με τη χθεσινή του ομιλία να θέλει οι παίκτες του να ξεπεράσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου πέτυχαν την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία, την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη και πονηρή.
Χθες περίσσευαν τα χαμόγελα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μετά την προχθεσινή νίκη στα Γιάννενα και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες.
Τους είπε ότι μετά από αυτήν τη νίκη πιστεύει ότι θα έχουν λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, αφού είναι καλοί παίκτες και αξίζουν βαθμολογικά καλύτερη θέση.
Είπε ότι αυτή η νίκη θεωρεί ότι θα τους δώσει αυτοπεποίθηση και πλέον θα μπορούν να διαχειριστούν πολύ καλύτερα κάθε αγωνιστική κατάσταση.
Από κει και πέρα αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Λαμία. Τους είπε ότι είναι επικίνδυνο και πονηρό παιχνίδι, ενώ η Λαμία θα είναι πιο ξεκούραστη από την ΑΕΛ που είχε εμβόλιμη αγωνιστική.
Τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί για να έχει μεγαλύτερη σημασία η νίκη στα Γιάννενα θα πρέπει να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι.
Τέλος, ο Γρηγορίου ήταν χαρούμενος που η ομάδα δεν είχε πρόβλημα με τραυματίες και κάρτες.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















