Νέα από Ελλάδα
Γρηγορίου: «Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και οι διαιτητές, με ανάλογη συμπεριφορά ως το τέλος»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην διαιτησία του Παπαδόπουλου κι όχι μόνο στο πέναλτι, ενώ δήλωσε αισιόδοξος αν η ΑΕΛ έχει ανάλογη απόδοση και στα τρία εναπομείναντα ματς!


Παράπονα από τη συνολική απόδοση του διαιτητή Παπαδόπουλου είχε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τα οποία και εξέφρασε μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της ΑΕΛ στη Λαμία.
Παράλληλα, στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι «βυσσινί» για να φτάσουν στη νίκη, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για είσοδο της ομάδας του στα πλέι οφ αν παρουσιαστεί έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν!
Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγορίου:
«Παρότι το παιχνίδι ήρθε 0-0, καθ’ όλη τη διάρκεια του ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες -κυρίως εμείς- θέλαμε τη νίκη, για να πλησιάσουμε στην ζώνη των πλέι-οφ και να καταφέρουμε κάτι που στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν εκτός σκέψης. Τόσο οι παίκτες οι δικοί μου, όσο και της Λαμίας από τα πρώτα λεπτά δώσανε ρυθμό, πολύ γρήγορο τέμπο. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Εμείς διεκδικούσαμε μόνο τη νίκη και προς το τέλος του παιχνιδιού παίξαμε και με δύο επιθετικούς. Κάναμε τα πάντα προκειμένου να βρούμε λύση και να σκοράρουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά θα ήθελα να σταθώ σε κάτι.
Το έχω ξανά πει πως οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, θα πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Κι όταν λέω όλοι συγκεντρωμένοι, εννοώ ότι θα πρέπει να έχουν καλή απόδοση και ο διαιτητής, οι βοηθοί του, άπαντες για να κρίνονται τα ματς εκεί που πρέπει να κρίνονται. Δεν μιλάω για τη φάση του πέναλτι, την οποία δεν την έχω δει, οπότε δεν θα πάρω θέση. Δεν μιλάω γενικά για μία συγκεκριμένη φάση.
Είναι πολύ σπάνιο για εμένα να μιλάω για τη διαιτησία. Θεωρώ ότι η φάση του πέναλτι κρίνεται από το VAR, αλλά η γενική παρουσία ενός διαιτητή κρίνεται από το πόσες φορές θα δώσει τα αμφισβητούμενα στον αντίπαλο. Πόσες φορές θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε την επίθεση μας άμεσα ή έμμεσα και πόσες φορές θα επιτρέψει να δώσουμε τέμπο στο παιχνίδι. Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τη σημερινή του παρουσία (σ.σ. του διαιτητή Παπαδόπουλου). Έχω την εντύπωση ότι μόνο 3-4 λεπτά έκαναν να δουν τη φάση του πέναλτι στο VAR, έγιναν πέντε αλλαγές, είχαμε δύο τραυματισμούς και έδωσε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις συνολικά.
Και δεν έλειψε μόνο από εμάς αυτός ο χρόνος, έλειψε και από τη Λαμία. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και επαναλαμβάνω πως οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει όλοι να είναι συγκεντρωμένοι για να μπορούν τα παιχνίδια και τα αποτελέσματα τους να κρίνονται μόνο από τους ποδοσφαιριστές.
Συγχαρητήρια στη Λαμία για την μέχρι τώρα πορεία της. Συγχαρητήρια και στα παιδιά τα δικά μου. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, στα οποία αν έχουμε τη συμπεριφορά που είχαμε σήμερα με κάνουν να αισιοδοξώ. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας


Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.
Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:
Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.
Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.
Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.
Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.
Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία