Ακολουθήστε μας

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στις νίκες

Την Κυριακή, οι γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκες» κατέκτησαν μια εντυπωσιακή νίκη με 8-0 απέναντι στον Αστέρα Χαλκίδας σε εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου.

Η αναμέτρηση δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση, καθώς το τελικό σκορ αντανακλά την απόλυτη κυριαρχία της Λαμίας. Η Δ. Τσούμα διακρίθηκε με χατ-τρικ, ενώ η Μανίτα σημείωσε δύο τέρματα. Γκολ πρόσθεσαν επίσης οι Γκούτζα, Οικονόμου και Κουφοκώστα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Γυναικεία Ομάδα

Γυναικεία Ομάδα: Εκτός έδρας ήττα στο Γαλάτσι

Η ήττα εκτός έδρας για τον ΠΑΣ Λαμία στο Γαλάτσι ήρθε με σκορ 1-0 από τη Νίκη Γαλατσίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Γυναικών (5ος όμιλος).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 24ο λεπτό, όταν η Κουτσοδόντη βρήκε δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα των γηπεδούχων, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΣ Λαμία παρέμεινε στους 20 βαθμούς και στην 6η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η Ήρα Διρφύων Μεσσαπίων επικράτησε με 6-0 του Αστέρας Χαλκίδας, ενώ ο Παμπαινιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου.

Η 13η αγωνιστική εκκρεμεί να ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Α.Ε. Ταμύναι απέναντι στον Παιανιακός, που έχει οριστεί για την 1η Μαρτίου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή