Ακολουθήστε μας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στις νίκες

Την Κυριακή, οι γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «κυανόλευκες» κατέκτησαν μια εντυπωσιακή νίκη με 8-0 απέναντι στον Αστέρα Χαλκίδας σε εκτός έδρας αγώνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου.

Η αναμέτρηση δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση, καθώς το τελικό σκορ αντανακλά την απόλυτη κυριαρχία της Λαμίας. Η Δ. Τσούμα διακρίθηκε με χατ-τρικ, ενώ η Μανίτα σημείωσε δύο τέρματα. Γκολ πρόσθεσαν επίσης οι Γκούτζα, Οικονόμου και Κουφοκώστα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Επιτυχημένη σεζόν παρά την ήττα για την Κ-17 των γυναικών

Μόνο υπερηφάνεια για τα κορίτσια του ΠΑΣ Λαμία!

Ένα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για τη φετινή σεζόν αφού η ομάδα Κ17 γυναικών του συλλόγου, στο γήπεδο του Μοσχάτου, γνώρισε την ήττα με 3-1 από την αντίστοιχη του ΟΦΗ κι έτσι ολοκλήρωσε την πορεία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομών Κ17 γυναικών που διοργανώνεται από την ΕΠΟ.

Τα κορίτσια του Κώστα Παπαστάμου ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, χάνοντας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης 2 μεγάλες ευκαιρίες εκ των οποίων στη μία η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι της εστίας της αντιπάλου ομάδος, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε με την Μοσχαμπάρη (19΄). Με εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και άψογη εκτέλεση από την Κουφοκώστα (23΄) τα κορίτσια της Λαμίας έφθασαν στην ισοφάριση, δύο τέρματα όμως της Δασκαλάκη (27΄) και Κουτσουρή (38΄) έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση του ΟΦΗ στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Τριαντών Ιαλυσού ο οποίος επεκράτησε της ΑΟ ΡΕΑ με σκορ 4-1.

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο ΠΑΟΚ και η Αγία Παρασκευή.

Έτσι ολοκληρώθηκε μια εξαιρετική σεζόν για τα κορίτσια (στις 8 καλύτερες ομάδες), τα οποία συνέλεξαν εμπειρίες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ ήταν ανταγωνιστικές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα απέναντι σε αθλήτριες που προέρχονται από σύλλογο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής γυναικών.

Ο ερασιτέχνης συνεχάρη ως τυπικά γηπεδούχος την ΕΠΣ Πειραιά για την άψογη διοργάνωση του αγώνα και να ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Οδυσσέα Μοσχάτου κο Κώστα Παπακώστα για τις διευκολύνσεις προς τις 2 διαγωνιζόμενες ομάδες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή