Ακολουθήστε μας

Νέα

H παρακάμερα και το Match Report της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό αλλά και το Match Report της πράσινης ΠΑΕ.


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 της Λαμίας στο πρώτο εντός έδρας φετινό παιχνίδι του και «έσβησε» την τιμωρία των μείον έξι βαθμών
Με μέσο όρο ηλικίας στην αρχική ενδεκάδα τα 24,6 χρόνια και τα 22,5 χρόνια στα τελευταία 35 λεπτά, το Τριφύλλι σκόρπισε χαρά στους φιλάθλους του εκτός από τη νίκη και για την ώριμη αντίδραση όταν το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή με την ισοφάριση της Λαμίας. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε το βάπτισμα του πυρός στον νεοαποκτηθέντα Αργύρη Καμπετσή, εμπιστεύθηκε για δεύτερη φορά τον 17χρονο Δημήτρη Εμμανουηλίδη και δικαιώθηκε πανηγυρικά αφού η είσοδος των δύο παικτών έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους Πράσινους για να φτάσουν στη νίκη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό αφού μόλις στο 15ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζονται άριστα από την ακαδημία και όπως έχει φανεί τόσο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη, όσο και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, συνεργάζονται άψογα. Αυτή τη φορά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με την κίνησή του να πατήσει τη μπάλα στον Μπουζούκη, ελευθέρωσε το χώρο και έδωσε το δικαίωμα στο συμπαίκτη του να βρει το οπτικό πεδίο για το αποτελεσματικό αριστερό πόδι του. Το σουτ του Μπουζούκη λίγα μέτρα έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή βρήκε στο σώμα του Αναστασιάδη και τελικώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!
Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους. Η Λαμία χωρίς να απειλήσει πραγματικά τον Παναθηναϊκό, έφτασε στην ισοφάριση στο 36′ από στατική φάση. Πιο συγκεκριμένα εκτελέστηκε κόρνερ με πάσα, ο Μπλάζιτς ανενόχλητος σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Αντέτζο βρέθηκε στην πλάτη του Πούγγουρα και από τη μικρή περιοχή «πάγωσε» το ΟΑΚΑ με την καρφωτή κεφαλιά του. Το ημίχρονο έληξε 1-1 και το ερώτημα ήταν εάν η ομάδα του Δώνη είχε τις απαντήσεις στην πρώτη δοκιμασία που της προέκυψε εντός του αγώνα. Και τις είχε!
Καμπετσής και Γιόχανσον εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, το σύστημα από 3-4-3 μετατράπηκε σε 4-2-3-1 και ο Παναθηναϊκός φάνηκε να βρίσκει σφυγμό. Η αναγκαστική έξοδος του Μουνιέ έφερε στο ματς τον Εμμανουηλίδη και μαζί μεγαλύτερη πίεση και απειλή για τη Λαμία. Η κινητικότητα των Εμμανουηλίδη, Καμπετσή βοήθησε τα χαφ του Παναθηναϊκού να βρουν διαδρόμους και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Το γκολ που έφερε ξέσπασμα χαράς ήρθε στο 70ο λεπτό από τον μικρότερο παίκτη που αγωνίζονταν εκείνη τη στιγμή, τον Εμμανουηλίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα την πάσα του Καμπετσή και από πλάγια δεξιά σκόραρε. Έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί το 2000 και σκοράρει στη Super League.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έλεγξε απόλυτα τον αγώνα και στο 88′ έδωσε διαστάσεις στη νίκη του με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουρμπέλη, πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηγιοβάνης από τον Αντέτζο.
Η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος έφερε τον Παναθηναϊκό να «σβήνει» την ποινή των -6 βαθμών που τον κυνηγούν από την έναρξη της σεζόν.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46′ Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46′ Γιόχανσον), Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57′ Εμμανουηλίδης).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βασιλαντωνόπουλος (73′ Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος (73′ Ουσμάν), Καραγκούνης (55′ Μπουλούλης), Έπστάιν, Μπαράλες.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή