Ακολουθήστε μας

Αφιερώματα

Η χρονιά της…ταράτσας που φεύγει και οι ευχές των πρωταγωνιστών για τη νέα (Pics & vids)

Φτάνοντας στο τέλος μιας δύσκολης για την ομάδα αλλά και για όλο τον κόσμο χρονιάς, κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε ένα flash back, μια αναδρομή στα πεπραγμένα της Λαμίας τη φετινή σεζόν. Επειδή ωστόσο η χρονιά εξελίχθηκε χειρότερα από ότι θα περίμενε ίσως και ο πιο απαισιόδοξος φίλαθλός της, αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε το 2020 με κάτι διαφορετικό… Την #ταράτσα_gate3! 

 


Ο covid-19 επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις ζωές όλων μας και όπως ήταν λογικό δεν ήταν δυνατό να αφήσει ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Τον περασμένο Μάρτιο, τα πρωταθλήματα της υφηλίου πάγωσαν και όταν πλέον οι ομάδες επέστρεψαν και η μπάλα τσούλησε στο χορτάρι ξανά, τα γήπεδα ήταν άδεια, όσοι βρίσκονταν μέσα φορούσαν μάσκα, οι μπάλες ψεκάζονταν με αντισηπτικό. Τίποτα δεν ήταν ξανά το ίδιο.

Στη Λαμία όμως η συνταγή ήταν γνωστή. Και δοκιμασμένη. Ενίοτε η ταράτσα πίσω από τις κερκίδες 15-16 γέμιζε όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν, αποτελώντας τον 12ο παίκτη της ομάδας. Το ίδιο συμβαίνει και από τον περασμένο Μάρτιο. Η γειτονική…οικοδομή γέμιζε σχεδόν σε όλους τους αγώνες της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.


 

 


Οι γεμάτες κερκίδες, τα χαρτιά, τα χειροκροτήματα, οι φωνές, οι αποδοκιμασίας, τα σφυρίγματα, οι πανηγυρισμοί, οι οργανωμένοι στα κάγκελα, όλες αυτές οι εικόνες άφησαν την θέση του σε καθίσματα κενά και φυτρωμένα, στον αντίλαλο των ποδοσφαιριστών από τις κερκίδες, στο βουητό του αέρα ανάμεσα από τα κάγκελα, σε μία σιγή που κάνει το πιο όμορφο άθλημα του κόσμου να μοιάζει τόσο άγευστο! 


 

 


Το γειτονικό και μισογκρεμισμένο ταρατσάκι όμως ήταν έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι το κόσμο της ομάδας. Όσον χωράει. Ντύθηκε στα χρώματα της ομάδας από τους οργανωμένους, τα απαγορευμένα (εντός γηπέδου) καπνογόνα εκεί επιβάλλονται και το αλκοόλ απαιτείται, δίνοντας χρώμα ταυτόχρονα με τον παλμό και έτσι η #ταράτσα_gate3 ήταν και πάλι στις επάλξεις. Τόσο μικρή ωστόσο μπορεί να χωρέσει τόση ενέργεια.


       

 

Ακόμη και η Ήρα, η πιο πιστή φίλαθλος της ομάδας κατέφυγε στη λύση της ταράτσας αρκετές φορές για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα…

 


Ίσως μια εικόνα συνηθισμένη και κοινότυπη, ωστόσο αυτή ήταν, τουλάχιστον για εμάς αυτή που μας έμεινε από αυτό το ρημάδι το 2020. Τι έχουν να πουν όμως οι πρωταγωνιστές; Πως βίωσαν και τι εύχονται για το νέο έτος οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας;


 

Δείτε τα μηνύματα τους:

Μια χρονιά τόσο δύσκολη, τόσο διαφορετική, τόσο, ώστε να μπορεί να αλλάξει τις καθημερινές μας και αγαπημένες συνήθειες, φτάνει στη δύση της.

Ευχόμαστε ο ερχομός του νέου έτους να φέρει σε όλους σας υγεία, να πραγματοποιήσει κάθε μικρή σας επιθυμία, να καταφέρει η ομάδα μας να εκπληρώσει το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο στόχο της παραμονής και να τον πανηγυρίσει μαζί με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Χρόνια πολλά , καλή χρονιά με υγεία , αγάπη , ομόνοια και αλληλοσεβασμό.

LAMIA ATHENS CLUB – 3 –

 

 

«Μέσα σε μια δύσκολη σεζόν και με όλα αυτά που μας έχουν κάνει να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας ευχόμαστε το 2021 να είναι ένα καλύτερο υγιές και πιο παραγωγικό έτος να μας βρει όλους ενωμένους να καταφέρει η ομάδα μας να πετύχει το στόχο της και φυσικά να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο που τόσο πολύ μας έχει λείψει….»

Χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλους !!!

Δε σ΄ αφήσαμε μόνη ποτέForza Lamiaraa!!!

Lamia Fadomades club

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί:


2979145
2916328
2907451
tartsa29
tartsa2
tartsa3
tartsa31
tartsa21
tartsa24
lampan24-1024x768
LAMPGSS37-768x576
LAMPGSS32-768x576
LAMPGSS38-768x576
tartsa18
tartsa12
tartsa16
tartsa30
tartsa17
LAMPGSS36-768x576
lampan24-768x576
lampan21-768x576
lampan34-768x576
tartsa31
tartsa6
tartsa15
tartsa3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αφιερώματα

Θ. Τσιριγώτης: «Όταν μπήκε το γκολ του Τόσιτς, ήταν λες και χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησαν ο Γιάννης Τσιριγώτης, μέτοχος του Ιωνικού κι ο γιος του Θοδωρής, κάνοντας την αναδρομή τους στο Gazzetta.gr για τα όσα έχουν ζήσει στην ομάδα της καρδιάς τους. Η… καμένη γη που παρέλαβαν, οι τυπικότητα στις πληρωμές, η ανύπαρκτη βοήθεια από το Δήμο, η μερίδα του κόσμου που βR;Iσκει δικαιολογίες για να μην έρχεται στο γήπεδο, ο υποβιβασμός στο ματς με τη Λαμία.

 

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα για το αλήστου μνήμης παιχνίδι του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Λαμία!


Η ομάδα φτάνει στο τελευταίο ματς με τη Λαμία να παίζει την παραμονή της. Εκείνο το ματς πως το έχεις ζήσει; Εκείνη την ημέρα και την παραμονή του ματς.

Θοδωρής Τσιριγώτης: «Ήμασταν όλη την ημέρα όλοι μας στο γήπεδο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ την προηγούμενη ημέρα. Είχαμε έρθει από το πρωί εδώ, συζητούσαμε με κόσμο. Οπαδοί, ήμασταν εδώ, μιλάμε, έγιναν όλα αυτά, η προπόνηση της ομάδας. Κάτσαμε μέχρι το βράδυ. Είχαμε αγωνιά, δεν θέλαμε να πάμε σπίτι μας. Θέλαμε να γίνει το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή.

Δεν κλείσαμε μάτι. Με δύο ώρες ύπνου ήμασταν την άλλη ημέρα στον αγώνα. Από το πρωί πάλι στο γήπεδο, κόσμος, προετοιμασία, χαμός, το πιστεύαμε πάρα πολύ. Εμείς σαν διοίκηση. Τώρα οι παίκτες τι είχαν στο μυαλό τους δεν το ξέρω».

s

Τα πρώτα 45 λεπτά γράφουν Ιωνικός – Λαμία 2-0. Εκεί είπες «τη σκαπουλάραμε»;

Θοδωρής Τσιριγώτης: «Μου πέρασε από το μυαλό, αλλά είχα το άγχος γιατί το ίδιο είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα με τον ΟΦΗ. Δηλαδή εκεί ισοφαριστήκαμε και με 10 παίκτες. Είχαν γίνει τα ίδια και με τα Γιάννενα. Με τη Λιβαδειά. Οπότε το είχα άγχος μέχρι να τελειώσει. Δηλαδή, δεν είναι ότι είπα πως σωθήκαμε. Ούτε είπα ότι πέσαμε. Απλά κρατούσα ένα μικρό καλάθι μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Και ο πρόεδρος ακόμα που το συζητήσαμε, ήθελε να λήξει. Δεν τα πανηγυρίσαμε καν τα γκολ. Θέλαμε απλώς να λήξει το παιχνίδι».

Και από τον παράδεισο, μπαίνει το γκολ του Τόσιτς και στην κόλαση; Εκεί πώς νιώθεις;

Θοδωρής Τσιριγώτης: «Μπορεί να ακουστεί βαρύ αυτό που θα σου πω αλλά θα σου πω τι κλίμα επικρατούσε και μέσα μας και στην οικογένεια: Ήταν σαν να έχουμε χάσει έναν δικό μας άνθρωπο. Είναι η πραγματικότητα αυτή. Υπήρχε μία παγομάρα σε όλα. Ήρθαμε την άλλη μέρα, αντικρίσαμε το γήπεδο που ήταν καπνογόνα πεσμένα κάτω, σκουπίδια και ενώ συνήθως στο γήπεδο υπήρχε κόσμος και ζωή, ήρθαμε εδώ με τον πατέρα μου στο γήπεδο και δεν ήταν κανένας. Δεν χτύπαγε το τηλέφωνο την επόμενη ημέρα, τίποτα. Ήταν σαν να έχεις χάσει ένα μέλος από την οικογένειά σου. Ήταν πολύ γρήγορο, οι άνοδοι, η επιτυχία σε όλα και νομίζω πως είχαμε καλή ομάδα, ωραίο κόσμο, παροχές, σε όλα ήμασταν δίπλα. Το θεωρούσα άδικο να πέσει ο Ιωνικός. Αντικειμενικά έτσι;»

Άρα θεωρείς ότι ήταν η πρώτη μεγάλη αποτυχία;

Θοδωρής Τσιριγώτης: «Ναι, ήταν η πρώτη αποτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή