Ακολουθήστε μας

Νέα

Η προϊστορία δείχνει Λαμία! (vids)

Published

on

Πέντε… επισκέψεις στην Λαμία και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ούτε μία νίκη, με το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι να θέλει να ξορκίσει τον κακό δαίμονα και να πάρει το πρώτο «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα το βράδυ του Σαββάτου! Ένα τρίποντο το οποίο αναζητά διακαώς και η ομάδα μας….

Η Λαμία από το 2017 και μετά που βρίσκεται στη Super League έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Μετά από τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου στην έδρα της κόντρα στον Παναθηναϊκό, μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες!

Αυτή την… κατάρα, θέλει να σπάσει το «τριφύλλι» το Σάββατο. Η ομάδα του Μπόλονι, παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και όλοι γνωρίζουν πως στη Λαμία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Άλλωστε, η ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας, βρίσκεται στη χειρότερή της φάση από την ημέρα που ανέβηκε στη Super League, έχοντας μόλις ένα βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές με αποτέλεσμα να είναι στη τελευταία θέση.

Η… αρνητική παράδοση του Παναθηναϊκού στη Λαμία άρχισε στις 21/10 του 2017, όταν στην πρώτη τους επίσκεψη στη πόλη της Φθιώτιδα ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα χειρότερη, καθώς τον Δεκέμβριο του ίδιου μήνα φιλοξενήθηκαν σε μονό παιχνίδι για το Κύπελλο και γνώρισαν ταπεινωτικό αποκλεισμό με 4-1 σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από έντονη χιονόπτωση.

Επόμενη επίσκεψη στη Λαμία για το «τριφύλλι» ήταν το 2019 και μάλιστα διπλή μέσα στον Ιανουάριο! Δύο ήττες με το ίδιο σκορ, 1-0! Πρώτα για το Κύπελλο (σ.σ. σε διπλά παιχνίδια ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε) και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα. Τελευταία συνάντηση μέχρι αυτή του Σαββάτου στην έδρα της Λαμίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι εκείνη του Αυγούστου του 2019 όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Super League

21/10/17 Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1

21/01/19 Λαμία – Παναθηναϊκός 1-0

24/08/19 Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1

Κύπελλο

21/12/17 Λαμία – Παναθηναϊκός 4-1

 

10/01/19 Λαμία – Παναθηναϊκός 1-0

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή