Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Κ-17: Βαριά ήττα με 4-0 στην πρεμιέρα με τον Βόλο

Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι κυανόλευκοι

Πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα Κ-17 με το αριστερό για την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, η οποία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου στον οποίο συμμετέχει, γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από τον Βόλο.

Οι κυανόλευκοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Στην επανάληψη ωστόσο οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού Λαμία έμεινε με 10 παίκτες, οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, πέτυχαν 4 γκολ και έφτασαν στη πρώτη τους νίκη.

Το ερχόμενο Σάββατο η Λαμία θα υποδεχθεί τον Άρη…

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Μπουρογιάννης): Τσεκούρας, Αποστόλου, Πεπόνας, Αλαμάνης, Γιαννέλης, Κωστάκης, Δερματάς, Αγγελής, Κοντονίκος, Κουρκουλιώτης, Δραχτίδης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Ακαδημίες: Ισόπαλη με Ολυμπιακό η Κ-17 / Ηττήθηκε η Κ-15

Στο πλαίσιο της 23ης εξ αναβολής αγωνιστικής, του πρωταθλήματος υποδομών Κ17 της Super League, η ομάδα Κ17 της Λαμίας αντιμετώπισε εντός έδρας την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο των Γαλανέικων με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Η ομάδα μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2, επίσης έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρήγα από το 38΄.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τρικαλιώτης, ενώ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου στο 46′ ο Λάνα έκανε το 0-2. Στο 72′ μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Μιχαηλίδη, η Λαμία κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καραπετσάκος κάνοντας το 1-2. Στις καθυστερήσεις, η ομάδα μας κέρδισε και δεύτερο πέναλτι μετά από χέρι του Στεφανίδη και ο Λελεκίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γεώργιος Μπουρογιάννης): Μπράνης, Τσιγαρίδας, Κατσαρός (76΄ Λίρας), Σαρρής, Καραμέρης, Καραπετσάκος (80΄ Κολοβός), Αυγερόπουλος (80΄ Λελεκίδης), Διαμαντής, Ντούβας, Ρήγας, Πιτσίκας.

 


k15-lamia-panathinaikos-2

Στο πλαίσιο της 23ης εξ αναβολής αγωνιστικής, του πρωταθλήματος υποδομών Κ15 της Super League, η ομάδα Κ15 της Λαμίας αντιμετώπισε εντός έδρας στο γήπεδο Καλυβίων, την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-4.

Οι  φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26′ όταν μετά από κόρνερ του Αγιοβλασίτη η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, στην αρχή του β΄ ημιχρόνου ο Καψιώτης έκανε το 0-2. Στο 75′ ο Αθανασίου πέτυχε το 0-3, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ15 (Γιώργος Ζαχαρόπουλος): Πιτσίκας, Ζέρβας (75΄ Μπακογιάννης), Χαντζής, Καλογερίδης, Κεραμίδας, Τσιγαρίδας, Χριστιανός (60΄ Παπαστάμος), Ράμμος (75΄ Τζανής), Τσοκαλίδης (60΄ Χαρτοδιπλωμένος), Μποντούρρις, Χαβελές (40΄ Κουτσοτόλιας).

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή