Ακολουθήστε μας

Νέα

Κ-19: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον ΟΦΗ

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SuperLeague K19 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας στον Φραντζή.

Εκπλητικός ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Νίκος Τρόπουλος στην ισοπαλία με 1-1 σκορ απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Βλαχομήτρος βρήκε και πάλι δίχτυα για τους «κυανόλευκους».

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τον ΟΦΗ να έχει κερδίσει τη «μάχη» του κέντρου, με τους παίκτες της Λαμίας να προσπαθούν με βαθιές μπαλιές να βρουν τους επιθετικούς για να απειλήσουν. Υπήρχαν ορισμένα σημαντικά αμυντικά λάθη από τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να βρεθούν οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» σε θέση βολής.

Ο Τρόπουλος, ο τερματοφύλακας της «κυανόλευκης» ομάδας, ήταν αυτός επί της ουσίας που κράτησε το 0-0 στο πρώτο 45λεπτο. Ο νεαρός γκολκίπερ φώναξε «παρών» σε δύο φάσεις τετ α τετ των Κρητικών και έσωσε την ομάδα του.

Από την άλλη, ο Βλαχομήτρος είχε μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως ο υψηλόσωμος σέντερ φορ, δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ.

Ότι δεν έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Βλαχομήτρος, το έκανε στο δεύτερο 45λεπτο. Ο επιθετικός της Λαμίας άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ κάνοντας το 1-0 στο 56΄και κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Τρόπουλου παρόλο αυτά συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, συνέχιζε να λέει «όχι» σε κάθε επιθετική προσπάθεια του ΟΦΗ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Δυστυχώς, ο νεαρός γκολκίπερ δεν είχε απάντηση για όλες τις επιθέσεις των Κρητικών και στο 63΄ήρθε η ισοφάριση με σουτ για το 1-1 του ΟΦΗ.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης!

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία:

Τροπουλος, Σεντης, Γεωργούσης, Μπαγινετας, Γιαννακακος, Τρουμπουλος, Χισκα, Αλτανης, Λαμπροπουλος, Νικολοπουλος, Βλαχομητρος

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή