Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ19

Κ-19: Με το μικρότερο ρόστερ στη Super League / Στους πιο χαμηλούς μέσους όρους ηλικίας οι κυανόλευκοι

Τα ρόστερ των ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Super League U19 είναι στα… επίπεδα, που μπορούν να καλυφθούν οι θέσεις.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος είναι στο σύνολο 429, ένας μεγάλος αριθμός ταλέντων για φέτος, δείχνοντας σε κάθε αγώνα το… ποιόν τους.

Η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα είναι η ΑΕΚ με τον αριθμό… 39, ενώ η Λαμία βρίσκεται με το μικρότερο έχοντας 24 νεαρούς στο σύνολο.

 

Αναλυτικά τα ρόστερ:


ΑΕΚ 39 ποδοσφαιριστές

Παναθηναϊκός 36 ποδοσφαιριστές

ΠΑΟΚ 35 ποδοσφαιριστές

Ολυμπιακός 32 ποδοσφαιριστές

Ιωνικός 32 ποδοσφαιριστές

Βόλος 31 ποδοσφαιριστές

Λεβαδειακός 31 ποδοσφαιριστές

Ατρόμητος 30 ποδοσφαιριστές

ΟΦΗ 29 ποδοσφαιριστές

Άρης 28 ποδοσφαιριστές

ΠΑΣ Γιάννινα 28 ποδοσφαιριστές

Αστέρας Τρίπολης 27 ποδοσφαιριστές

Παναιτωλικός 27 ποδοσφαιριστές

Λαμία 24 ποδοσφαιριστές

*Τα στατιστικά αυτά είναι τα επίσημα που δίνει το Transfermarkt, με τις ομάδες να έχουν δώσει τον καλύτερο τους ευατό στον πρώτο γύρο.

 

ΠΑΣ Λαμία: Στα 17,5 έτη ο φετινός μέσος όρος!

Η Super League U19 βρίσκεται σε… διακοπές και έχει οριστεί η επιστροφή στη δράση, για το νέο έτος.

Ωστόσο στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε αρκετές εκπλήξεις και ενδιαφέρον, που θα κρατήσει μέχρι τέλος.

Παράλληλα οι νεαροί ποδοσφαιριστές ετοιμάζουν τα… όπλα τους, για τους επόμενους αγώνες, θέλοντας ολοένα και περισσότερα γκολ.

Από την άλλη ο μέσος όρος ηλικίας του φετινού πρωταθλήματος είναι τα 17,5 έτη, όπως γίνεται γνωστό, με την πιο… νεανική ομάδα να είναι αυτή του ΟΦΗ με μέσο όρο 17.0 έτη, ενώ η “μεγαλύτερη” είναι του Λεβαδειακού με μέσο όρο τα 17.9 έτη.

 

Αναλυτικά η λίστα:


Λεβαδειακός 17,9

Ολυμπιακός 17,7

ΠΑΣ Γιάννινα 17,7

Αστέρας Τρίπολης 17,6

Παναθηναϊκός 17,6

Παναιτωλικός 17,6

Βόλος 17,6

ΑΕΚ 17,5

Ατρόμητος 17,5

Ιωνικός 17,5

Λαμία 17,5

Άρης 17,3

ΠΑΟΚ 17,2

ΟΦΗ 17,0

 

Πηγή: talentabout.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα

Η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία έκλεισε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές επικράτησαν με σκορ 1-0, σε έναν αγώνα που είχε περισσότερο συναισθηματικό χαρακτήρα παρά βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζαλοκώστας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι, δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος – χαρακτηριστικά που σημάδεψαν τη φετινή του πορεία παρά τις δυσκολίες.

Παρά τον υποβιβασμό, η εμφάνιση αυτή λειτούργησε ως μια μικρή «κάθαρση» για την ομάδα, η οποία έδειξε μαχητικότητα μέχρι τέλους. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του συλλόγου έζησαν έντονα τις τελευταίες στιγμές της σεζόν, με τη νίκη να λειτουργεί ως ένα αξιοπρεπές “αντίο” στην κατηγορία.

Έτσι, κλείνει ένας κύκλος και για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, με την ελπίδα η νέα σελίδα να φέρει ανασυγκρότηση, ανανέωση και επιστροφή στις επιτυχίες.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή