ΠΑΣ Λαμία Κ19
Κ-19: Πολλά “ξένα” μάτια χθες στο Φραντζή


Πολλά ήταν τα “ξένα” μάτια που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο του Φραντζή για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κ-19 Λαμίας με τον Ολυμπιακό.
Πλήθος κόσμου, αρκετοί σκάουτερ αλλά και προπονητές έδωσαν το παρόν για να τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων.
Στο ενωσιακό γήπεδο, βρέθηκε και ο προπονητής του νεοσύστατου τμήματος Ολυμπιακού Β, Αριελ Ιμπαγάσα ο οποίος αρκετά συχνά μιλούσε με τον Αντώνη Νικοπολίδη και τους συνεργάτες τους σχολιάζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Και αν για τους μικρούς των ερυθρολεύκων είχαν άποψη από τις προπονήσεις δεν ισχύει το ίδιο και για τους αντίστοιχους των κυανόλευκων. Άλλωστε οι νεοσύστατες Β ομάδες των μεγάλων, είναι ακόμη σε φάση ενίσχυσης.
Βέβαια ήταν έντονο και το κυανόλευκο στοιχείο αφού την αναμέτρηση παρακολούθησαν ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που δεν βρίσκονταν στην αποστολή για το χθεσινό φιλικό με τον Άρη και συγκεκριμένα οι Προβυδάκης, Πενταράκης και Κωστίκας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Ακαδημίες
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα


Η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία έκλεισε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές επικράτησαν με σκορ 1-0, σε έναν αγώνα που είχε περισσότερο συναισθηματικό χαρακτήρα παρά βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζαλοκώστας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι, δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος – χαρακτηριστικά που σημάδεψαν τη φετινή του πορεία παρά τις δυσκολίες.
Παρά τον υποβιβασμό, η εμφάνιση αυτή λειτούργησε ως μια μικρή «κάθαρση» για την ομάδα, η οποία έδειξε μαχητικότητα μέχρι τέλους. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του συλλόγου έζησαν έντονα τις τελευταίες στιγμές της σεζόν, με τη νίκη να λειτουργεί ως ένα αξιοπρεπές “αντίο” στην κατηγορία.
Έτσι, κλείνει ένας κύκλος και για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, με την ελπίδα η νέα σελίδα να φέρει ανασυγκρότηση, ανανέωση και επιστροφή στις επιτυχίες.
Δείτε το φωτορεπορτάζ:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
ΠΑΣ Λαμία: Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική έπειτα από 11 χρόνια – Ο παλιός γνώριμος που θα συναντήσει!
-
Pics | Βρέττας και Φράγκος υπέγραψαν τη νίκη πρεμιέρας για τη Λαμία στη Λευκάδα / Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία 0-2
-
Πήρε τη νίκη σε ματς ροντέο και έμεινε στο ρετιρέ / Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5!
-
Vid | Tα highlights του Μαλεσίνα – ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Tα highlights του Τηλυκράτης – ΠΑΣ Λαμία
-
Νίκησε ξανά με ανατροπή και παρέμεινε μόνος πρώτος / ΠΑΣ Λαμία – Νέα Σελεύκεια 2-1
-
Κληρώσεις Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου Γυναικών από την ΕΠΟ
-
Vid | Nίκος Ίσσαρης: Από τη Λαμία γράφει ιστορία στον Πανάμα / O ρόλος του Χόρχε Αλβιάλ και η συμβουλή στους Έλληνες προπονητές
-
Vid | Τα Highlights του Πρόοδος Ρωγών – ΠΑΣ Λαμία 4-5
-
ΠΑΣ Λαμία: Με επιστροφές ενόψει Τηλυκράτη – Μπήκε ο Φυτόπουλος
-
Μεταγραφικά: Στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ ο Καψαλιάρης – Συνεχίζει στη Ζάκυνθο ο Γυφτομήτρος!
-
Πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική για τον ΠΑΣ Λαμία / Σέντρα στις 16:00 – Μετάδοση Lamia Polis 87,7
-
Vid | Παπανικολάου: “Σημαντική για τον χαρακτήρα της ομάδας η ανατροπή”
-
Φράγκος: “Να ξανακάνουμε το γήπεδό μας κάστρο – Παλεύουμε για το όνομα της Λαμίας”
-
Κατηφόρης: “Να δείξουμε τις δυνατότητες μας κόντρα στην Λαμία που έπαιζε Super League”
-
Γυναικεία Ομάδα: Αυτός θα είναι ο όμιλος του ΠΑΣ Λαμία
-
Vid | Φράγκος: “Δεν μπορείς να είσαι αδιάφορες όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία – Θέλω να μείνω και μετά τη καριέρα μου στην ομάδα”
-
Γ’ Εθνική (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
-
Pics & Vids | To photostory και η αποθέωση από την εξέδρα
-
ΑΕ Νέας Σελεύκειας: Με οδηγό τον Καρύδη και στόχο την ανάκαμψη απέναντι στη Λαμία