ΠΑΣ Λαμία Κ19
Κ-19: Ξεκίνημα με το αριστερό στο 2022/ Άρης – ΠΑΣ Λαμία 5-0
Mε το αριστερό ξεκίνησαν το 2022 οι μικροί του ΠΑΣ Λαμία, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με σκορ 5-0.


Οι “κιτρινόμαυροι” καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι, έχοντας πετύχει 4 από τα 5 τέρματα τους πριν το 60 και απλώς πέτυχαν και 5ο λίγα λεπτά πριν το τέλος δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.
Η U19 του Άρη πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Λαμία, επικρατώντας με 5-0, για την 19η αγωνιστική της Super League U19.
Η κιτρινόμαυρη ομάδα ήταν κυρίαρχη από το ξεκίνημα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 60′ κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 για να ολοκληρώσει την επικράτησή της στα τελευταία λεπτά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.
Ο Άρης έφτασε στο 30ο λεπτό στο γκολ με τον Παναγίδη, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Χατζηιωάννου έκανε το 2-0.
Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Χρυσόπουλος (42′) ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 3-0, ενώ το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.
Ο Τσέρα, πέντε λεπτά από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, σκόραρε ξανά, για να φτάσει ο Σγουρός στο 90ο λεπτό, να κάνει το τελικό 5-0.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Ακαδημίες
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα


Η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία έκλεισε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές επικράτησαν με σκορ 1-0, σε έναν αγώνα που είχε περισσότερο συναισθηματικό χαρακτήρα παρά βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζαλοκώστας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι, δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος – χαρακτηριστικά που σημάδεψαν τη φετινή του πορεία παρά τις δυσκολίες.
Παρά τον υποβιβασμό, η εμφάνιση αυτή λειτούργησε ως μια μικρή «κάθαρση» για την ομάδα, η οποία έδειξε μαχητικότητα μέχρι τέλους. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του συλλόγου έζησαν έντονα τις τελευταίες στιγμές της σεζόν, με τη νίκη να λειτουργεί ως ένα αξιοπρεπές “αντίο” στην κατηγορία.
Έτσι, κλείνει ένας κύκλος και για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, με την ελπίδα η νέα σελίδα να φέρει ανασυγκρότηση, ανανέωση και επιστροφή στις επιτυχίες.
Δείτε το φωτορεπορτάζ:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Αποκάλυψη: Δοκιμάζει παίκτη με εμπειρία από το Conference League ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Ποδαρικό στο 2026 με “φθιωτικό ντέρμπι” – Στις 3/1 το ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού
-




Vid | Ντότης στο Διπλό Μαρκάρισμα: “Απέρριψα ομάδες Sl2 για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Βρέττας On Fire / ΠΑΣ Λαμία – Πρόοδος Ρωγών 4-0
-




ΠΑΣ Λαμία 1964 – Πρόοδος Ρωγών: Στόχος η επιστροφή στις νίκες και η διατήρηση της κορυφής
-




Μοιρασιά στο “Αθανάσιος Διάκος” / ΠΑΣ Λαμία – Τηλυκράτης 1-1
-




Vid | Λ. Παπανικολάου: “Δεν έχουμε εκμεταλλευτεί όσο θα θέλαμε την έδρα μας”
-




ΠΑΣ Λαμία: Η ανάλυση του πρώτου γύρου | Vid
-




Γυναικεία Ομάδα : Με γκολ λύτρωση της Πόλλου στο 89’ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία!
-




Γυναικεία Ομάδα: Επιστροφή στις νίκες
-




Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού
-




Εκτός έδρας στραβοπάτημα / Θεσπρωτός – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα του Ομίλου και η επόμενη αγωνιστική
-




Παραιτήθηκε από τον ΠΑΣ Λαμία ο Λάκης Παπανικολάου
-




ΠΑΣ Λαμία: Ανοίγει η επόμενη μέρα – Υποστηρικτές για Στουρνάρα
-




Γυναικεία Ομάδα: Ποδαρικό στη Ρόδο το Σάββατο για τις κυανόλευκες
-




ΕΠΙΣΗΜΟ: Πρώτη χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία ο Τσόφλιος
-




Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία
-




Επίσημο: Στουρνάρας στον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία
-




Ποδαρικό στο 2026 με…αποκλεισμό / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Σταυρού 0-3






















