Ακολουθήστε μας
PAOKLAM PAOKLAM

Match Center

Καλή Λαμία στο πρώτο… κακή Λαμία στο δεύτερο!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Λαμίας για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Published

on

Καλή Λαμία στο πρώτο… κακή Λαμία στο δεύτερο!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 της Λαμίας για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Αν και οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτίνεθ στο 7’, ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς με κεφαλιά του Μιχαηλίδη στο 45+1, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Σβάμπ στο 70’ και στο 88′.

Λάθος ο Κοτάρσκι – Πάγωσε την Τούμπα ο Μαρτίνεθ

Αν και ο ΠΑΟΚ έδειχνε στα πρώτα λεπτά να ελέγχει το ρυθμό η Λαμία μόλις στο 6’ κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια πολύ κακή έξοδο του Κοτάρσκι και ο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ.

Το γρήγορο γκολ αποσυντόνισε του παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι έδειχναν σαν να μην μπορούν να βρουν τρόπο να πατήσουν περιοχή, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Βόκολου είχαν πάρει… φωτιά.

Μάλιστα ο Τσιλούλης στο 15’ έκανε το 2-0 αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ωστόσο οι Λαμιώτες δεν έδειχναν να κλείνονται πίσω και στο 18’ ο Σλίβκα έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς έκανε κεφαλιά μόνος του αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν για την Λαμία. Στο 21’ ο Λέικ έμεινε μόνος του μέσα στην περιοχή μετά από γύρισμα του Τσιλούλη αλλά το πλασέ που δοκίμασε ήταν πολύ αδύναμο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να μπορεί να ελέγξει το κέντρο του με τους Οζντόεφ και Τσιγγάρα να μην είναι καλοί, ενώ ο Σαμάτα όταν τροφοδοτήθηκε μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να γυρίσει και να σουτάρει αλλά έδωσε πάσα, από την οποία δεν έγινε τίποτα καλό.

Γενικότερα δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ της μεσαίας γραμμής με την επίθεση, αλλά ακόμη και όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπαθούσαν να ανοίξουν χώρους η μπάλα δεν πήγαινε προς την εστία.

Τα λεπτά περνούσαν και ο ΠΑΟΚ δεν είχε επαφή με τα αντίπαλα καρέ, ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ζίβκοβιτς έβγαλε μια φοβερή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά στο 45+1 έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με υπογραφή Σβαμπ

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι να πατήσουν γκάζι… ξεκίνησαν να πιέζουν, στην αρχή με τον Οζντόεφ, και στο 61’ έχασαν μια σημαντική ευκαιρία με τον Σαμάτα, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και το 63’ και πάλι ο Σαμάτα δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτα, σε γύρισμα που έγινε μέσα στην περιοχή. Η πίεση δεν σταμάτησε με τον Κοσέλεφ να πιάνει ένα φοβερό σουτ του Ζίβκοβιτς 67’.

Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα (70’) ήρθε η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ, μετά από εξαιρετική συνεργασία Σαμάτα και Κωνσταντέλια, ο δεύτερος βρήκε τον Σβαμπ και αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ για το 2-1.

Μάλιστα στο 88’ ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε και το 3-1 μετά από εύστοχή εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σαμάτα. Η Λαμία δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια αντίδραση ή εστω να μείωση και το 3-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Match Center

Ματς-θρίλερ στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος»: Η Λαμία γύρισε από το 0-2 και πήρε βαθμό / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Τρίκαλα 2-2

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” τον Α.Ο Τρικάλων.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα του Μηλιώτη (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) η Λαμία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2 με τέρματα των Ντότη και Φυτόπουλου.

Το ματς:

Στο 9′ ένα λάθος της άμυνας της Λαμίας έδωσε τη μπάλα στον Μηλιώτη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε μερικά βήματα σούταρε και έκανε με δυνατό σουτ το 0-1.

Κίτρινη κάρτα στο 15′ στον Aderemi.

Στο 33′ απίστευτη ατομική ενέργεια του Άνθη από τα αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Τρούμπουλος πρόλαβε τον Μηλιώτη πριν προλάβει να σκοράρει.

Στο 34′ ωραία σέντρα του Ντότη η μπάλα πέρασε χωρίς κανείς να μπορεί να στην σπρωξει στα δίχτυα. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Ραφαήλ Μαργαρίτη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η άμυνα των Τρικαλων έδιωξε.

Στο 40′ απευθείας εκτέλεση φάουλ της Λαμίας με τον Ντότη αλλά ο Γκέκας του είπε εντυπωσιακά όχι.

Στο 45′ αλλαγή μέσα ο Σαμαντας έξω ο Aderemi για τα Τρίκαλα.

Στο 48′ τραγικό λάθος του Τρούμπουλου ο Σαμαντάς την έκλεψε έκανε το σουτ όμως ο Στάγκος έδιωξε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Μηλιώτης δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 50′ πολυ ωραια προσωπική ενέργεια του Φράγκου, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Ντότης δεν κατάφερε μπροστά από τον Γκέκα να σκοράρει, σπαταλώντας μία τεράστια ευκαιρία.

Στο 61′ ο Μηλιώτης έφυγε στην κόντρα επίθεση, αφήνοντας τους αντιπάλους του και απέναντι στον Στάγκο έκανε εύκολα το 0-2.

Στο 64′ εκτέλεση φάουλ του Τσιάκα ο Σουλιώτης απομάκρυνε, ο Φυτόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 67′ η Λαμία κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ντότη να βρίσκεται ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή των Τρικάλων και έκανε με δυνατό σουτ το 1-2. Αυτή ήταν η πρώτη καλή συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Λαμίας και κατέληξε σε γκολ.

Στο 69′ ο Λιοπύρης έκανε ωραίο κατέβασμα της μπάλας, είχε χώρο μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 73′ είχαμε συγκρουση μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Στάγκος στην αρχή της φάσης με τον Σουλιώτη και στη συνέχεια της φάσης ο Κουφιώτης με τον Σουλιώτη. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει αλλαγή ο Σουλιώτης και τη θέση του πήρε ο Ορφανός.

Στο 79′ ο Φράγκος έκλεψε τη μπάλα, έφτασε απέναντι στον Γκέκα τον πέρασε με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων να τον ανατρέψει και ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι καί την κοκκινη κάρτα στον Γκέκα. Στα δοκάρια έκατσε ο Λαζαρίνας.

Στο 81′ ο Φυτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και με ωραίο σουτ έκανε το 2-2.
Στο 86′ Ντοτης καί Φράγκος κρυβουν τη μπάλα, την εμφανίζουν μέσα στη μεγάλη περιοχή του Λαζαρίνα αλλά λίγο πριν προλάβει ο Φράγκος να εκτελέσει ήρθε η άμυνα των Τρικάλων να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 90+5′ ο Τρούμπουλος σε θέση βολής μέσα στη περιοχή των Τρικάλων, σούταρε αλλά η μπάλα κοντραρε και πέρασε κορνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Παπανικολάου): Στάγκος, Διαμαντής, Γιώτης, Κουφιώτης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης Αθ., Φράγκος, Μαργαρίτης Ρ., Ντότης, Τσιάκας, Φυτόπουλος

Α.Ο Τρικάλων (Θεοδοσιάδης): Γκέκας, Γκεπερσιώτης, Ίτσιος, Σκόνδρας, Ανθής, Μέτσε, Μποζίδης, Aderemi, Φιρινίδης, Σουλιώτης, Μηλιώτης

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή