Ακολουθήστε μας

Νέα

Καπνός χωρίς φωτιά για Νούνιες και ΠΑΣ Λαμία! (Pics)

Στην πατρίδα του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Λαμίας αναφέρουν πως δεν έχει ακόμη εγκλιματιστεί και αφήνουν ανοικτό το μέλλον του, αλλά δεν προκύπτει πως ισχύει κάτι τέτοιο. Η απάντηση του παίκτη!

Ηταν 22 Ιουνίου όταν η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρίστοφερ Νούνιες. Σήμερα (13/7) όμως από την πατρίδα του 23χρονου μεσοεπιθετικού, την Κόστα Ρίκα, έρχονται δημοσιεύματα που τον φέρνουν να έχει προβλήματα προσαρμογής και ορισμένα αφήνουν να εννοηθεί ότι ενδέχεται να αποχωρήσει.

 

Πάντως δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει σχετικό του αίτημα, ενώ σε ένα από αυτά γίνεται λόγος πως οι γονείς του νεαρού θα έρθουν σύντομα στην Ελλάδα να τον επισκεφθούν, κίνηση που δείχνει πως θέλει να το «παλέψει» και να ενταχθεί στο καινούργιο του περιβάλλον.

Αλλωστε είναι ένα νεαρό παιδί, που πρώτη φορά έφυγε από τη χώρα του.

Προφανώς το όλο θέμα προέκυψε από διάφορα σενάρια που «φούντωσαν» στο νησί του, πήρε έκταση – μάλλον χωρίς λόγο – και το όλο ζήτημα φαίνεται να λήγει εδώ.

 

Τι απάντησε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στα δημοσιεύματα;

Νούνιες: “Θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ αλλά θα τα καταφέρω”

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα

Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.

 Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος

Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.

Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.


Άαρον  Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.

Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή