Νέα
Κατσίκας: “Η ομάδα κοιτά το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μόνο!”


Την δική του άποψη για την έκβαση της σημερινής αναμέτρησης κατέθεσε μιλώντας στην κάμερα της Nova o Παναγιώτης Κατσίκας.
Αναλυτικά δήλωσε:
“Γνώριζε η ομάδα πως ήταν δύσκολο παιχνίδι το σημερινό . Και για εμένα από τη στιγμή που έμαθα ότι θα αγωνιστώ τον ίδιο ήξερα πως είναι ένα δύσκολο ματς. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι θα μας πιέσει και θα παίξει επιθετικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ σχετικά νωρίς, αλλά δεν το παρατήσαμε. Στα αποδυτήρια είπαμε να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε. Δυστυχώς ήρθε και άλλο γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και δυσκόλεψε περισσότερο.”
Για την δική του εμφάνιση: “Δεν μπορώ να σταθώ σε κάποια συγκεκριμένη φάση όταν το σκορ είναι τόσο μεγάλο, δεν μπορώ να πω κάτι που να με ικανοποιεί αυτή τη στιγμή. Δεν έχει σημασία κιόλας. Σίγουρα είναι σημαντικό και καλοδεχούμενο όσα περισσότερα παιχνίδια πάρει ο κάθε παίκτης . Αλλά ο κάθε παίκτης θέλει σε οποιοδήποτε παιχνίδι του δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζεται, όποιο κι αν είναι αυτό.
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: ¨”Το παιχνίδι με την ΑΕΛ κοιτάει μόνο η ομάδα αυτή τη στιγμή και τίποτα άλλο. Ανήκει στο παρελθόν ο και προχωράμε”
Για τα όσα έχει αλλάξει ο Μιχάλης Γρηγορίου: “Είναι αρκετά πράγματα. Η προπόνηση που κάνουμε, το πως βλέπει τον κάθε παίκτη ο κόουτς. Είναι σημαντικά πράγματα αυτά για μια ομάδα. Σίγουρα έχειι αλλάξει το κλίμα και αυτό φαίνεται προς τα έξω”
Απόδοση Δηλώσεων: Lamiara.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Κυανόλευκη κινητοποίηση για τη Λαμία στην Αγιά


Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία, με τους φιλάθλους του να ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα και αυτή τη φορά από κοντά.
Μετά την οριστικοποίηση της έδρας του αγώνα με την Ανθούπολη, οι οργανωμένοι οπαδοί ανακοίνωσαν πως διοργανώνουν εκδρομή στην Αγιά, ώστε να βρεθούν δίπλα στους παίκτες του Λάκη Παπανικολάου και να δώσουν ώθηση για μια νέα θετική εμφάνιση.
Παράλληλα, δημοσιοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για τη μετακίνηση.
Η ανακοίνωση:
Καλούμε όλο το ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ να ταξιδέψει μαζί μας, για την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τη διατήρηση μας στη κορυφή του ομίλου! Συμμετοχές στη σελίδα, ή στο κλαμπ. Κόστος ανάλογα με τις συμμετοχές που θα κυμαίνεται από 10-13 ευρώ στο άτομο!! Άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά, μπορούν να απευθυνθούν σε εμάς και πρώτα αυτοί θα έχουν θέση στο πούλμαν! Κανένας αδερφός μας έξω! Σε καμία έδρα ΔΕ θα παίξεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΛΑΜΙΑ!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















