Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Κεφάλαιο Αντέτζο: Ο Απόλλων Σμύρνης, η ρήτρα της Λαμίας και το εξωτερικό

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους για την σημερινή μέρα. Μια μέρα η οποία περίμεναμε να είναι φτωχή από άποψη θεματολογίας ωστόσο τα όσα έχουν γίνει με τον Ντάνιελ Αντέτζο μας απασχολούν και μάλιστα έντονα.

Για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Αντέτζο έχει…. χυθεί πολύ μελάνι το τελευταίο διάστημα και εγείρονται ερωτηματικά όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Και αυτό γιατί ο Νιγηριανός έμεινε εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια και το μέλλον του στην ομάδα προδιαγράφεται… δυσοίωνο!

Παμε να δούμε τα δεδομένα της επόμενη ημέρας. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ ο Απόλλων Σμύρνης έχει χτυπήσει την πόρτα του αμυντικού της Λαμίας προκειμένου να ενισχύει ένα από τα αδύνατα σημεία του ρόστερ του. Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και μάλιστα έχει φτάσει και στα γραφεία της πλατείας Ελευθερίας.

Στα γραφεία της ομάδας όμως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έφτασε τις προηγούμενες ημέρες ο μάνατζερ του Ντάνιελ Αντέτζο προκειμένου να διαπραγματευτεί το μέλλον του πελάτη του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της σελίδας a-sports ο μάνατζερ του Ντάνιελ ζήτησε από την ομάδα να λύσει το συμβόλαιό του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ωστόσο η απάντηση που έλαβε δεν ήταν αυτή που περίμενε η πλευρά του παίκτη, αλλά αντικειμενικά απόλυτα σωστή για την πλευρά του συλλόγου.

Η διοίκηση λοιπόν φέρεται να απάντησε πως ο Αντέτζο είτε θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό σε διαφορετική περίπτωση θα μπει πολύ υψηλή ρήτρα για να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα το υπόλοιπο εξάμηνο, διαφορετικά θα μείνει στον… πάγο μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Και κάπως έτσι τα επεισόδια είναι πολλά ακόμα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή