Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Koρονοϊός: Kανένα πλάνο για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Λόγω κορονοϊού ουδεμία ποδοσφαιρική αρχή “τολμά” να προβλέψει πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στην εξέδρα – ακόμα κι αν αρχίσουν ξανά κάποια στιγμή τα πρωταθλήματα και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις – συνεπώς όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς άδειες κερκίδες τουλάχιστον έως το καλοκαίρι.

Στην Πολωνία το πρωτάθλημα μπάσκετ διεκόπη οριστικά και τον τίτλο κατέκτησε ήδη η Ζιελόνα Γκόρα, ως επικεφαλής της βαθμολογίας τη στιγμή που αποφασίστηκε το stop λόγω της επίδρασης του κορονοϊού. Σίγουρα σε κάποιες άλλες χώρες ήδη εξετάζεται και συζητείται αυτό το ενδεχόμενο. Προς το παρόν ουδεμία χώρα έχει ανακοινώσει λήξη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και η συντριπτική πλειονότητα (πλην Τουρκίας και Λευκορωσίας) έχουν αναβάλει τους αγώνες. Απαντες πάνε… day by day, ανάλογα και με τα μέτρα κάθε κυβέρνησης, τα οποία λαμβάνονται κυρίως βάσει της έξαρσης του COVID-19 στην καθεμιά.

Η UEFA κάνει Plan A και Plan B για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, του Champions League και του Europa League, έχοντας ως πρώτο στόχο τη λιγότερη απώλεια εσόδων: η απόφαση για τη μετάθεση του Euro δεν ήταν δύσκολη, καθώς δεν «σπάνε» οι οικονομικές συμφωνίες ούτε χάνονται οι χορηγοί, απλώς μετατίθενται όλα χρονικά…

Ουδείς, όμως, σε όλα αυτά τα σχέδια έχει μιλήσει για το πότε θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι στην εξέδρα. Ουδείς! Διότι ουδείς μπορεί να «παρακάμψει» σε ζωτικής σημασίας θέμα τις κυβερνητικές αποφάσεις. Ελληνες και Ευρωπαίοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες θεωρούν απίθανο το ενδεχόμενο να δούμε φιλάθλους στις κερκίδες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Κι αυτοί, όμως, βασίζουν τις εκτιμήσεις τους στο «τώρα»: στις τωρινές, τις σημερινές μελέτες, προβλέψεις και επιστημονικές εργασίες για το χρονικό διάστημα της περίφημης «καμπύλης» του αριθμού των ανθρώπων που προσβάλλονται ή και χάνουν τη ζωή τους από τον φονικό ιό. Το ίδιο ισχύει και στη Σούπερ Λίγκα και στην UEFA και… παντού.

Ουδείς μιλά για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, μόνο για τις πιθανές ημερομηνίες επανέναρξης των διοργανώσεων. Και – κατά πως φαίνεται – το πιθανότερο είναι να βλέπουμε άδεια γήπεδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι…

Πηγή

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
📖 ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
  1. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προετοιμασία επτά ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές αναμετρήσεις να έχουν χαρακτήρα «στερεοελλαδίτικου ντέρμπι», καθώς οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα υποδεχθεί τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, ενώ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χαλκίς.

Στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, ο Φωκικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θήβα, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα των φιλικών ολοκληρώνεται στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟ Νέας Αρτάκης θα δώσει δύο παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες». Στις 18:45 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίδας, ενώ στις 19:45 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα


18:00 | Αναγέννηση Σχηματαρίου – Κηφισσός Κάτω Τιθορέας
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας»

18:00 | Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

18:00 | Ταμυναϊκός Αλιβερίου – ΑΟ Χαλκίς
Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου

18:30 | Φωκικός – Θήβα
Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

18:45 | ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Προποντίδας
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

19:45 | Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

Οι δύο αναμετρήσεις στη Χαλκίδα διεξάγονται στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή