Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Κούγιας: «Στημένο το Λαμία – Πανιώνιος όπως δήλωσε ο Πανουργιάς»

O Αλέξης Κούγιας ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον αγώνα Λαμία – Πανιώνιος.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με επίσημη δήλωσή του στέκεται στο ματς της Λαμίας με τον Πανιώνιο επικαλούμενος δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, περί σκοπιμότητας από τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας της Φθιώτιδας, Άκη Μάντζιο, για να ευνοήσει τους «κυανέρυθρους». Παράλληλα, ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα για τις δηλώσεις αυτές!

Να πούμε εδώ, ότι ο Άκης Μάντζιος αποχώρησε από τον πάγκο της Λαμίας μετά τον συγκεκριμένο αγώνα μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Να παρέμβουν αυτεπάγγελτα:

1. ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας,

2. ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου,

3. Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ,

για το στημένο από τον Μάντζιο παιχνίδι Λαμίας – Πανιωνίου, όπως το περιέγραψε στις σημερινές δηλώσεις του ο τίμιος και ευαίσθητος σε τέτοια θέματα ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Διάβασα πριν από λίγο τις δηλώσεις του ιδιαίτερα ευαίσθητου και τίμιου σε θέματα ποδοσφαιρικής ηθικής, νεοφερμένου αλλά αγνού ακόμα στο ποδόσφαιρο, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει τους συναδέλφους του ιδιοκτήτες ομάδων Super League, αλλά και τους φιλάθλους όλων των ομάδων, γιατί έδιωξε κλοτσηδόν τον Άκη Μάντζιο, περιγράφοντας μάλιστα το πως ο Άκης Μάντζιος σκόπιμα, για να ευνοήσει τον Πανιώνιο, αυτό κατάλαβα και αυτό κατάλαβαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, άφησε ακυβέρνητο το καράβι της Λαμίας και έτσι οι παίκτες έκαναν αυτό που αυτοί ήθελαν, δηλαδή να χάσει η Λαμία και να κερδίσει ο Πανιώνιος και έτσι τελικά κέρδισε ο Πανιώνιος και γι αυτό και δίνει συγχαρητήρια στο Αντέτζο, που εκ μέρους των παικτών δήλωσε ότι αυτοί έφταιγαν και δεν έφταιγε ούτε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ούτε ο Τσικνής και περιμένω μέχρι το μεσημέρι να παρέμβει ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας και να διατάξει αυτεπάγγελτη προανάκριση, για να διαπιστωθεί εάν είναι αλήθεια τα όσα δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, περιμένω το παραπαίδι του Σαγόνια ο Θάνος Μπλούνας με τα 6 χιλιάρικα μισθό το μήνα στην ΕΠΟ να παραδώσει το περιεχόμενο της συνεντεύξεως του Παπαϊωάννου στους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς, τον αγαπημένο του Λαϊνη και τον προϊστάμενο Σιμιτζόγλου, για να ασκήσουν ποδοσφαιρική δίωξη για στήσιμο αγώνα και περιμένω από την Επιτροπή Δεοντολογίας να επέμβει αυτεπαγγέλτως, ζητώντας από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ Αλέξη Δέδε να της παραδοθούν αντίγραφα της συνεντεύξεως Πανουργιά Παπαϊωάννου, για να διαπιστωθεί εάν πρέπει να τιμωρηθούν ποδοσφαιρικές ομάδες και φυσικά πρόσωπα για στήσιμο του αγώνα Λαμίας – Πανιωνίου, μετά την επώνυμη καταγγελία του ιδιοκτήτη της Λαμίας.

Επειδή στην Αθήνα και στη Λάρισα ακούγεται, και έφτασε και στα δικά μου αυτιά, ότι λίγο πριν συμπληρωθούν 60 λεπτά αγώνα στη Λαμία, κάποιοι μεγαλοϊδιοκτήτες της «συμμαχίας» τηλεφώνησαν στον Πανουργιά και του διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα για την εικόνα της Λαμίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αμέσως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της απολύσεως του Μάντζιου (κατά σύμπτωση την ίδια ώρα έγιναν και κάποιες αλλαγές παικτών που φημολογείται ότι δεν τις έκανε ο Μάντζιος) τον οποίον είχε συστήσει στον Πανουργιά να τον προσλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως τον είχε συστήσει στο παρελθόν και σε εμένα και είχαμε κάνει και μια συνάντηση στην Βουλιαγμένη, τότε που ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν υπόδικος και με είχε πολύ ανάγκη, καλό θα είναι, γιατί υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιποι οι εκτός «συμμαχίας» πραγματικοί ιδιοκτήτες ΠΑΕ στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ερευνηθεί από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα άμεσα και σε βάθος το τι έγινε στο συγκεκριμένο παιχνίδι (καλό θα είναι να δούμε και το βίντεο του αγώνα), που έχει οσμή σκανδάλου και μου κάνει εντύπωση, γιατί μέχρι τώρα ούτε ο Πανιώνιος που θίγεται άμεσα ούτε κάποιος άλλος έχει αντιδράσει, λες και όλοι πρέπει να δεχτούμε πλέον ότι αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι είμαστε ίδιοι.

Με εκτίμηση και σεβασμό στον ευαίσθητο σε θέματα ηθικής του ποδοσφαίρου κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου,

Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω»

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00

Lamia-kallithea

Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).

Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.

Ο χαμένος… χάνεται

Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).

Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.

Όλα για τη νίκη

Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή