Αντίπαλοι
Κύπελλο: Με Απόλλων Παραλιμνίου στους “8” ο ΠΑΣ Λαμία!


Στην παράταση, ο Απόλλων Παραλιμνίου, νίκησε στην Κρήτη τον Άγιο Νικόλαο 2-1, με πρωταγωνιστή τον Γεωργιάδη και έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη ομάδα από τη Γ’ Εθνική που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον περιμένει η Λαμία.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα είναι η εκπρόσωπος της Γ’ Εθνικής στον θεσμό, γράφοντας ιστορία.
Στον αγώνα που έγινε στον Άγιο Νικόλαο, η ομάδα των Σερρών νίκησε στην παράταση με 2-1 την τοπική ομάδα (κανονική διάρκεια 1-1) κι ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 2-2, και οι παίκτες της πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση
Πρωταγωνιστής για τους νικητές, που για πρώτη φορά στην ιστορία τους προκρίθηκαν στους «8» του θεσμού, ήταν ο Γεωργιάδης που πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών: στο 2ο λεπτό με φάουλ και στο 109’ όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος από τον Κίτο, πέρασε τον Γιαγκόζη προχώρησε και σκόραρε.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν: στο 12’ λεπτό έπειτα από λάθος των Γιαγκόζη και Τσανάζι, ο Καρυοφύλλης δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ, ενώ στο 19’ σε φάουλ του Τζαμπέγια ο Γιαγκόζης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 51’ όταν από σέντρα του Τσομαχασβίλι από αριστερά, σε κεφαλιά Ελέζι στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. Στο 53’ με ατομική προσπάθεια ο Ελέζι, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Γιαγκόζης, στο 67’ σουτ του ίδιου παίκτη κατέληξε άουτ ενώ την ίδια τύχη είχε και σουτ του Τζελίδη στο 87’.
Ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε στο 30ό λεπτό όταν ο Μελισσόπουλος έπειτα από έξοχη προσπάθεια με κάθετη πάσα βρήκε τον Μηνά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι ευκαιρίες που είχαν οι Κρητικοί δεν ήταν πολλές: Στο 10ο λεπτό έπειτα από κόρνερ του Μηνά, κεφαλιά του Φουκαράκη κατέληξε άουτ, στο 90’ σε σουτ του Μηνά από πλάγια δεξιά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι, στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ενώ στο 119′ ο Φουκαράκης από καλή θέση, δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών), βοηθοί: Τσολακίδης (Αθηνών), Μαραθωνίτης (Αθηνών), 4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου).
Κίτρινες: 25’ Ζέλιος, 80’ Μελισσόπουλος, 120’ Κίτος – 57’ Καρυοφύλλης, 102’ Κουτζαβασίλης, 119’ Καρατλίδης.
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Γιαγκόζης, Ζέλιος, Τσαναϊ, Γωνιωτάκης (69’ Δολαψάκης), Κίτος, Χύσι, Φουκαράκης, Νοκαϊ (63’ Πλουσής), Σέχου, Μηνάς (105’ Μαρκάκης), Μελισσόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Γκούμας, Κουτζαβασίλης, Κιουκτσεκτσίδης (102’ Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια (112’ Καρατλίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης (112’ Ζιάκας), Ελέζι (117’ Γάκης), Καρυοφύλλης (77’ Πέτρου), Γκέκας.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού


Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.
Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.
Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.
Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.
Δείτε φωτογραφίες:
















Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1


















