Ακολουθήστε μας

Νέα

Λαμία – ΑΕΚ (17:00, Lamia Polis 87,7 – Cosmote Sport 1): Δύσκολη αναμέτρηση για τους κυανόλευκους!

Η Λάμια έχει σήμερα δύσκολη δοκιμασία κόντρα στην ΑΕΚ (17:00, Cosmote Sport 1 / Lamia Polis 87,7)  για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, καθώς είναι στην 13η θέση με μόλις 9 βαθμού

Από την άλλη η Ένωση είναι δεύτερη με 27 πόντους και στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Aποχωρεί ο Νούνιες – Εκτός ο Φουρτάδο

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου θα παραταχθεί με δύο μεγάλες απουσίες κόντρα στον «δικέφαλο».

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο Φουρτάδο, ο οποίος εκτίει ποινή, ενώ ουσιαστικά παρελθόν από τον σύλλογο είναι ο Νούνιες που ζήτησε να αποχωρήσει! Εκτός και οι Γκοτζαμανίδης και Λέικ!

Η αποστολή: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Λέο Αντράντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Τσιάκας, Γκουίντο, Βλαχομήτρος, Ενρίκες, Σιμόνι, Τερεζίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Στον… αστερισμό της αποχώρησης του Τσούμπερ

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να έχει βρει ξανά τη δυναμική της, μετά την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Άρη και ΟΦΗ, ενώ εξασφάλισε και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (18/12, 21:00) στην «OPAP Arena».

Η ομάδα προχώρησε μέσα στην εβδομάδα σε μια αποχώρηση-έκπληξη, καθώς ο Στίβεν Τσούμπερ έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζυρίχη. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είχε σημαντική συνεισφορά την περσινή σεζόν του νταμπλ, πετυχαίνοντας καθοριστικά γκολ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.

Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή