Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Λίγο πριν την σέντρα στο Αγρίνιο: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Published

on

Λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα του ΠΑΣ Λαμία (21.00) στο νέο πρωτάθλημα η δημοσιογραφική ομάδα του LAMIA POLIS 87,7 θα γίνουν τον παλμό της αναμέτρησης από τον γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο. Δείτε το σχετικό βίντεο
Η Λαμία ξεκινά την ποδοσφαιρική χρονιά με την πρώτη αναμέτρηση (21.00 – LAMIA POLIS 87.7, lamianow.gr) απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Με καλές εμφανίσεις στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, οι κυανόλευκοι φιλοδοξούν να εξασφαλίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός είναι ένας σκληρός αντίπαλος με παρόμοιο στόχο με τη Λαμία – την παραμονή στην κατηγορία – και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Αποστολή στο Αγρίνιο: Νίκος Μώκος, Πάνος Κατσώνης, Νίκος Παπασταμάτης

Ο προπονητής της Λαμίας, Μαρίνος Σατσιάς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, προσδίδοντας ενέργεια και φρεσκάδα στο σύνολο. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αμυντική λειτουργία, με τη Λαμία να δείχνει έτοιμη να αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις της, παίζοντας οργανωμένα και μεθοδικά. Ο Μαρίνος Σατσιάς είδε τους Βιτλή, Λέικ και Μαργαρίτη να μένουν εκτός αποστολής ενώ ο Βεντάτ Ραντόνια ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ούτε αυτός ταξίδεψε στο Αγρίνιο.

Η 11αδα της Λαμίας

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Κόστιτς. Στην τριάδα της άμυνας (3-4-3) θα δούμε τους Αντράντε, Γιαννούτσο και Κορνέζο ενώ ως φουλ μπακ από τα αριστερά τον Σαραναντα και από τα δεξιά τον Ντεντακης. Στο κέντρο ο Νούνιες με τον Αθανασοκοπουλο θα είναι τα δύο εξάρια της Λαμίας ενώ στα άκρα της επίθεσης από τη μία θα είναι ο Φουρταδο από την άλλη ο Μέκιτς και στην κορυφή ο Βλαχομήτρος.

Η προϊστορία

Πρόκειται για το 19ο παιχνίδι των δύο συλλόγων στα χρόνια τους στη SuperLeague 1 και αυτός που έχει το πάνω χέρι… είναι η Λαμία! Στα προηγούμενα 18 παιχνίδια, ο ΠΑΣ Λαμία μετράει 6 νίκες έναντι 4 των Αγρινιωτών ενώ τα περισσότερα ματς, δηλαδή τα 8 από 18 έχουν λήξει ισόπαλα. Σε ότι έχει να κάνει με την πρεμιέρα στην Super League η Λαμία αναζητά σημερα την πρώτη της νίκη αφού μέχρι τώρα, στα 7 χρόνια παρουσίας της στην μεγάλη κατηγορία μετρά 3 ισοπαλίες και 4 ήττες στις πρεμιέρες… Μείνετε συντονισμένοι στο LAMIANOW.GR και τον LAMIA POLIS 87.7 που θα βρίσκονται στο Αγρίνιο και θα σας μεταφέρουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και φυσικά την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Πριν την σέντρα η αποστολή του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός δεν γνωστοποίησε εικοσάδα, με τον Πετράκη να ανακοινώνει την επιλογή αύριο Δευτέρα. Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναιτωλικός για την αυριανή πρεμιέρα απέναντι στην Λαμία. Οι τρεις τελευταίες προπονήσεις διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο Γιάννης Πετράκης δεν ανακοίνωσε σήμερα αποστολή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8). Το απόγευμα όταν και θα συναντηθούν στο γήπεδο, ο προπονητής θα επιλέξει την εικοσάδα του αγώνα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία

Τέλος εποχής για τον ΠΑΣ Λαμία: Αποχαιρετισμοί και βλέμμα στην επόμενη μέρα

erga-ampliani

Με την τελευταία συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε σήμερα και επίσημα η φετινή αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΣ Λαμία. Αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έληξαν χθες, η σημερινή ημέρα είχε έντονο συμβολισμό, σηματοδοτώντας ουσιαστικά το φινάλε μιας σεζόν που είχε τα πάνω της και κυρίως τα κάτω της.

Ο προπονητής Θανάσης Στάικος και οι ποδοσφαιριστές αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλο σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αναμονής για τις εξελίξεις που έρχονται. Η φετινή πορεία έκλεισε τον κύκλο της, όμως οι συζητήσεις για το αύριο μόλις ξεκινούν.

Πλέον, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο διοικητικό επίπεδο. Η διοίκηση της ομάδας καλείται τις επόμενες ημέρες να καθορίσει το πλάνο της επόμενης σεζόν, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για τις επόμενες κινήσεις.

Πρώτο και κύριο ζήτημα είναι του πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα την επόμενη χρονιά – μια παράμετρος κρίσιμη για τη διαμόρφωση του ρόστερ και τη χάραξη στρατηγικής. Ανάλογα με την απόφαση αυτή, θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για το “χτίσιμο” της νέας Λαμίας, είτε αυτό αφορά ανανεώσεις συμβολαίων είτε αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Από  εκεί και έπειτα θα υπάρξει συζήτηση με τον Θανάση Στάικο, από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά σε σχέση με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την τεχνική ηγεσία.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΠΑΣ Λαμία μπροστά σε σημαντικές επιλογές, με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχουν μπροστά τους ένα καλοκαίρι γεμάτο προκλήσεις και αποφάσεις που θα κρίνουν τη συνέχεια του συλλόγου.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή