Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μαρινάκης: “Σε τέτοιο γήπεδο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια”

Σφοδρή επίθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για τον αγωνιστικό χώρο του «Αθανάσιος Διάκος».

Από τη μία, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ Λαμία, από την άλλη όμως άστραψε και βρόντηξε με τον αγωνιστικό χώρο.

«Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον αγωνιστικό χώρο του «Αθανάσιος Διάκος».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο για την ευρεία νίκη αλλά κυρίως για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν και το ρίσκο που πήραν να αγωνιστούν μέσα στο βούρκο και τη λάσπη.

Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν στέκονται ούτε γαϊδούρια, όχι επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου.

Είναι πραγματικά ντροπή να είναι αυτή η εικόνα της Super League και δεν τιμά την ίδια τη διοργανώτρια, τους χορηγούς της και όσους θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβάθμισή του.

Η Super League οφείλει να πάρει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ξαναγίνει ποτέ αγώνας της σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή