Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μαρτίνς: “Να παίξουμε με δύναμη απέναντι στην Λαμία”

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει στη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς και τόνισε πως θα χρειαστεί η ομάδα να δείξει σωστή συμπεριφορά.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στο Γιουρόπα Λιγκ είχαμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία παίζει κλειστά και θα χρειαστεί χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά. Θα πρέπει να μιλήσει η προσωπικότητα των ποιοτικών ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να παίξουμε με πάθος. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να το κάνουμε και στη Λαμία».

Επίσης, μίλησε και για την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Ο Πρόεδρος είναι έτοιμος να μας στηρίξει. Είναι δίπλα μας και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να του περάσουμε αυτό το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να σταθούμε επάξια για την ομάδα που εκπροσωπούμε. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και δεν είμαστε… μαθημένοι να χάνουμε. Εκείνος μας ενθαρρύνει έμπρακτα περιμένοντας από εμάς τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτό είμαστε έτοιμοι να αποδείξουμε. Ό,τι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει με αυτόν τον τρόπο αυτά τα παιχνίδια. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά όλες οι ομάδες περνάνε από δύσκολες φάσεις. Έτσι και ο Ολυμπιακός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη φάση. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας με τη Λαμία και είναι σημαντικό για μας να παίξουμε με δύναμη, χαρακτήρα και να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού

Ένα 24ωρο πριν από τον μεγάλο Φθιώτικο «εμφύλιο» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στον Αστέρα Σταυρού και τον ΠΑΣ Λαμία, το γήπεδο του Αστέρα παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα, έτοιμο να φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι κορυφής.

Με συντονισμένες παρεμβάσεις όλο αυτό το διάστημα, το συνεργείο του Βασίλη Ντούβα, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, κατάφερε να φέρει τον αγωνιστικό χώρο σε εξαιρετική κατάσταση, ίσως και στην καλύτερη των τελευταίων ετών.

Ο χλοοτάπητας είναι ομοιόμορφος, καλοσυντηρημένος και απόλυτα έτοιμος να υποστηρίξει έναν αγώνα υψηλής έντασης, όπως αυτόν που αναμένεται την Κυριακή.

Οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν αδιάκοπα όλη την εβδομάδα, με στόχο να παραδοθεί ένας αγωνιστικός χώρος αντάξιος της σημασίας της αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της Φθιώτιδας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή