Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Το Match Report της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία





Εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΣ Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018 – 2019. Στο βροχερό ΔΑΚ το βράδυ της Δευτέρας 27/8 το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ έχασε από τον Άρη με 3-0.

Το 0-1 σημειώθηκε στο 53΄ όταν ο Ντιγκινί πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Σαράνοφ. Το 0-2 έγινε στο 71΄όταν ο Γκαρσία πρόλαβε τον Ασίγκμπα και νίκησε με κεφαλιά τον Σαράνοφ Το 0-3 στο 78΄ με διαγώνιο σουτ του Μπρούνο
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνο Ψαρρή (Ζακύνθου) και 4ος ο Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας).
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (60΄ Τσούκαλος), Αντέτζο, Ασίγκμπα (73΄ Οσμάν), Δημούτσος, Μπερτόλιο (46’ Καραγκούνης), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.
Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα (84΄ Ιντζόγλου), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί (73΄ Ναζλίδης), Μπάσα, Βέλεθ, Γιουνές, Ματίγια (68΄ Κολάσο), Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή