Play Out
Matchday: Να σφραγίσει την παραμονή απέναντι στην ΑΕΛ


Όταν η ΑΕΛ και η Λαμία βρέθηκαν αντίπαλες στις 24 Φεβρουαρίου, σε παιχνίδι του πρώτου γύρου ακόμα, και στις 10 Μαρτίου, ήταν δύο από τις ομάδες που βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη θέση.
Τώρα η ΑΕΛ συνεχίζει την προσπάθειά της με εξαιρετικά αποτελέσματα τελευταία, ενώ η Λαμία, ξεκινώντας νωρίτερα την αντεπίθεσή της, βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο της, την παραμονή. Που θα είναι οριστική αν νικήσει την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει την καλύτερη συγκομιδή στα Playouts, έχοντας πάρει από επτά βαθμούς.
Η Λαμία
Η μεγάλη νίκη στα Γιάννενα και όλη η πορεία της Λαμίας από τον Ιανουάριο και μετά την φέρνει πλέον μια ανάσα από την οριστικοποίηση της παραμονής στην κατηγορία. Αν νικήσει την ΑΕΛ και δεν νικήσει ο Παναιτωλικός, η ομάδα της Φθιώτιδας θα ξεκινήσει τα πλάνα της για την πέμπτη σεζόν της στη Super League.
Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, και μάζεψε 11 βαθμούς.
Έκανε έξι νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ είχε κάνει μια στα 16 πρώτα.
Δεν κατάφερε να κερδίσει τα δύο τελευταία στην έδρα της με Ατρόμητο και Βόλο, αλλά τα εκτός έδρας παιχνίδια καλύπτουν τις απώλειες. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στη Λαμία, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στα εννέα πρώτα είχε έξι ήττες!
Η ΑΕΛ
Είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, αυτά που έδωσε στα Playouts. Ήταν η πρώτη φορά στη σεζόν, που δεν έχασε τρία διαδοχικά παιχνίδια.
Η ΑΕΛ κέρδισε τα τέσσερα από τα επτά τελευταία της παιχνίδια, αφού δεν είχε νίκη στα 16 προηγούμενα. Επίσης πριν από τις τέσσερις νίκες στα επτά τελευταία, είχε μια σε 26 για τη Super League.
Νίκησε τα δύο τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια, με Απόλλωνα και Ατρόμητο, κάτι που είχε να κάνει 12 χρόνια, από τον Απρίλιο του 2009. Έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία, αφού είχε μια στα προηγούμενα 22. Πήρε 10 βαθμούς στα πέντε τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας, αφού είχε τέσσερις στα δέκα πρώτα.
Μεταξύ τους
Η Λαμία κέρδισε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, που μάλιστα έγιναν σε διάστημα 15 ημερών, καθώς το παιχνίδι του πρώτου γύρου καθυστέρησε να διεξαχθεί. Έπαιξαν στις 24 Φεβρουαρίου το παιχνίδι του πρώτου γύρου που είχε αναβληθεί. Θα γινόταν μετά το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, αν και το τελευταίο δεν αναβαλλόταν στις 6 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να γίνει 10 Μαρτίου.
Η Λαμία είναι αήττητη από την ΑΕΛ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους! Έχει κερδίσει τα πέντε από τα αυτά και τρία ήταν ισόπαλα.
Είναι το τέταρτο από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους που γίνεται στη Λαμία, ενώ ένα έχει γίνει στη Λάρισα. Αυτό συμβαίνει γιατί και πέρσι και φέτος στα Playouts το μονό παιχνίδι τους γίνεται στη Λαμία.
Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 5
Ισοπαλίες: 3
Νίκες ΑΕΛ: 1
Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 2
Ισοπαλίες: 2
Νίκες ΑΕΛ: 1
Στην κανονική διάρκεια
24.02.2021: ΑΕΛ – Λαμία 0-1
(41’ κεφαλιά Αραμπούλι)
10.03.2021: Λαμία – ΑΕΛ 2-1
(34’ σουτ Αντέτζο, 90’ σουτ Ντέλετιτς – 45’ αυτογκόλ Επασί)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λαμία για μεγάλα πράγματα / ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης 2-0
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τετάρτη στις 14:45 το Αναγέννηση ‘Αρτας – ΠΑΣ Λαμία
-




Πλήγμα για το γυναικείο ΠΑΣ Λαμία: Ρήξη χιαστών για τη Βάσω Οικονόμου
-




Γυναικεία Ομάδα: Τρίποντο με τρόπο εμφατικό
-




Ο Παγωνόπουλος στο ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης
-




“…Περάσανε τα χρόνια και παρά τις αλλαγές είσαι ακόμα εκείνο το παιδί που αντέχει…”
-






Σέντρα στις 12:00 στο ΠΑΣ Λαμία – Λευκίμη / Τα εισιτήρια του αγώνα!
-






Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – AE Λευκίμμης
-




Vid | Λάκης Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό: «Το Κύπελλο τελείωσε, συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα»
-




ΠΑΣ Λαμία – ΑΕ Λευκίμμης: Με στόχο την επιστροφή στις νίκες
-




Ο ΠΑΣ Λαμία Γυναικών στη Χαλκίδα για τη μάχη με τον Αστέρα (02/11, 15:00)
-




Η επανασπορά της ντροπής και το στημένο περιβάλλον της Αγιάς
-




Pics | Σε εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου του Σταυρού
-




ΠΑΣ Λαμία: Σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ελασσόνα (Κυριακή 2/11, 15:00)
-




«Η Λαμία οφείλει να πρωταγωνιστεί και επιβάλλεται να τη σεβαστούν»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ήττα και αποκλεισμός στην Άρτα για τον ΠΑΣ Λαμία
-




Ανθούπολη: Νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο πριν τον ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | Παπαινικολάου: “Κάθε παιχνίδι είναι μάχη – Πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεκλειδώνουμε τις κλειστές άμυνες”
-




Πένθος στη Λαμία: Απεβίωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Καρανικόλας
-




Vid | Τα highlights του Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία


















