Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Με αυτούς έρχεται ο Ατρόμητος

Δείτε την αποστολή του Ατρομήτου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #atromitosfc #lamiafc #αποστολή #Παράσχος #slgrinterwetten

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στη Λαμία (31/10, 15:00) ολοκλήρωσε η ομάδα μας.

Την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στελεχώνουν οι:

Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Το ευχάριστο νέο αποτελεί η μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χαρίση. Ο μέοος της ομάδας μας που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Απρίλιο, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων το τελευταίο διάστημα και ως εκ τούτου βρίσκεται πλέον στις επιλογές του προπονητή.

Σε ό,τι αφορά στον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, έμεινε εκτός αποστολής καθώς ο οργανισμός του ήταν εξασθενημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε πρόσφατα.

SQUAD SITE POST l

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

Με νίκη μένει στο κόλπο παραμονής, με Χ2 βυθίζεται / ΠΑΣ Λαμία – Athens Kallithea 20:00

Lamia-kallithea

Ο «τελικός» παραμονής ανάμεσα σε Λαμία και Athens Kallithea (5/4, 20:00 Cosmote Sport 1HD / Lamia Polis 87,7) είναι η αναμέτρηση που «κλέβει την παράσταση» από το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Play Out (θέσεις 9-14) του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθούν σε δύο… δόσεις (ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό την Κυριακή 6/4 στις 17:00).

Στο άλλο ματς του σημερινού πρώτου «πιάτου», Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας κι αν υπάρξει ομάδα που θα την κατακτήσει θα βρεθεί «αγκαλιά» με την παραμονή.

Ο χαμένος… χάνεται

Από ισοπαλίες προέρχονται στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος, Λαμία και Athens Kallithea.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου πήρε το 1-1 στις Σέρρες, ενώ εκείνη του Στέλιου Μαλεζά έσωσε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας υποδεχόμενη τον Βόλο (1-1).

Αμφότερες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και κυνηγούν τον Βόλο, επομένως, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης σημασίας, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν… βολεύει καμία.

Όλα για τη νίκη

Λεβαδειακός και Πανσερραϊκός θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των play out (5/4, 17:00 Nova Sports 2).

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (με διπλό στο Αγρίνιο), δείχνοντας πως δε θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή του. Οι Βοιωτοί φιλοξενούν τον Πανσερραϊκό, τον οποίο είχαν κερδίσει με 1-0 λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Τα «λιοντάρια» του Χουάν Φεράντο δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ουραγού Λαμίας στην πρεμιέρα για να αποσπαστούν από την τελευταία δυάδα, επομένως κάθε βαθμός είναι καλοδεχούμενος ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή